FÅ OFFERT
Kompletta solcellspaket

Kompletta solcellspaket

2014-03-18
/
av
Ecokraft
I kategorin

SOLCELLSPAKET AV HÖGSTA KVALITET

Komplett solcellspaket instalerat och producerar solel

Hos ECOKRAFT kan du köpa ditt kompletta solcellspaket utan att behöva röra ett finger. Det enda du som kund behöver göra är att bestämma dig för i vilken utsträckning du vill producera din egen solel samt hur solcellsanläggningen ska se ut, resten sköter vår professionella personal. Att kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar genom solcellspaket har gjort att allt fler väljer att börja använda sig av solenergi, vilket vi på ECOKRAFT tycker är jätteroligt och oerhört viktigt. Vårt mål är att fler och fler ska förstå vikten av att använda sig av solceller och solenergi. Vi behöver värna om nästkommande generations klimat och värld som de ska leva i.

Installation av solceller på villa i Tullinge

OM VÅRA SOLCELLSPAKET

Alla våra solcellspaket innehåller tyska produkter av högsta kvalitet som är noggrant utvalda för att ge maximal elproduktion samt fungera utan problem och service under många år.


ECOKRAFT samarbetar med Solarwatt som är en av världens största leverantörer av kompletta solcellspaket. Vi erbjuder lösningar med solceller för utanpåliggande solpaneler, integrerade soltak, veranda och carport-installationer.

Våra solcellspaket har förmånliga priser och kommer med marknadens bästa garantier.

Smidighet och flexibilitet

Eftersom vi arbetar med kompletta solcellspaket skickas alltid rätt antal takinfästningar, skruvar, kontakter etc. samt att aluminiumprofilerna levereras i rätt längder. Då systemet levereras komplett kan allt material skickas direkt från fabriken till dig som kund, vilket sparar fraktkostnader. Önskar du att vi utför installationen görs denna normalt inom en vecka efter leverans. Vill du montera själv erbjuder vi fri support, utförliga monteringsanvisningar och garanterar en komplett byggsats för enkel installation.

Solceller S-Class Vision 60 Black för elproduktion med marknadens bästa garantier

Solcellspaket med anpassad montering

Våra ingenjörer snö- och vindlastberäknar varje system för sig så att monteringssystemet blir korrekt dimensionerat. Genom att se till rådande förhållanden kalkyleras rätt antal takkrokar och rätt antal aluminiumskenor fram så att systemet står emot alla sorters väder.

Alla solcellsmoduler är plussorterade det vill säga att effekten alltid är lika med eller högre än effekten man betalar för. Alla solceller från Solarwatt är dessutom 100% PID-free.

Läs mer om hur du gör för att beräkna solcellers effekt och produktion.

SOLCELLSPAKETEN VI ERBJUDER

PRISVÄRT ELALTERNATIV

Att vara mikroproducent av el är bra, inte bara för miljön, utan även för plånboken. Du sparar enkelt och smidigt in på hushållets elkostnader genom att producera egen el. ECOKRAFTs solcellspaket gör det också lätt och snabbt för dig att komma i gång med din produktion och med att investera rätt i din el. Hur elbolagens kostnader svänger blir ett minne blott och du sköter ditt eget. Du kan dessutom välja att sälja solel som har blivit kvar efter ett överskott – ännu en vinst för dig som ägare av ett komplett solcellspaket.

Närbild på solceller installerade på villatak i Torshälla, Eskilstuna

SOLCELLSPAKET SOM INNEHÅLLER ALLT

ECOKRAFT kan erbjuda dig olika varianter av solcellspaket och solcellsanläggningar, hos oss finns det någonting som passar alla. I varje solcellspaket vi säljer ingår vissa produkter och allting sker i en viss process. Första steget är att efter du tagit kontakt med oss på ECOKRAFT så ska vi förstå ditt behov och planera därefter. Sedan behöver vi se till arbetsmiljön och vilket typ av solcellspaket som passar dina behov allra bäst. Projekteringen sker utefter det vi har samtalat med kunden om samt tagit ställning till. Därefter sker installation av solcellsanläggningen och så klart även en optimering. Efter det sker för- ochfärdiganmälan samt snö- och vindblastberäkning. Slutligen hjälper vi dig med driftsättning och ser till så att du som kund är hundra procent nöjd med oss.

Uppladdade filer