En ny era av optimerade
energilösningar för ditt hem

Få ut mer av solkraften! Med ECOSYSTEM Home hjälper vi dig skapa ditt eget system av energilösningar som maximerar och tryggar ditt liv med el från solen.

Ta reda på dina möjligheter

ecosystem home

En ny era av hållbara energilösningar

Få ut mer av solkraften! Med ECOSYSTEM Home hjälper vi dig skapa ditt eget system av hållbara energilösningar som maximerar och tryggar ditt liv med el från solen.

Offertförfrågan

Maximera solkraften med ditt eget energisystem

självförsörjning

Ökat energioberoende

Minska beroendet av externa energikällor. Genom att installera batterilagring kan du lagra överskottsel som du använder när solcellerna genererar mindre el.

smart förbrukning

Energioptimering

ECOSYSTEM Home kommer med en AI-lösning som genom realtidsdata och användarbeteenden optimerar din energiförbrukning – utan att du behöver hålla koll själv.

smart förbrukning

Skalbart och framtidssäkrat

Systemet är designat för att vara skalbart och modulärt. Det gör att du i framtiden kan uppgradera och anpassa din energilösning när tekniken utvecklas eller om dina behov förändras.

ecocare

Tryggt och enkelt

Trygghetsavtalet ECOCARE Basic ingår alltid när du väljer ECOSYSTEM Home som din energilösning. I det ingår bland annat prioriterad support, övervakning och proaktiv felavhjälpning som säkerställer att systemet presterar så bra som möjligt så länge som möjligt.

Offertförfrågan

Ditt energisystem

ECOSYSTEM Home

Genom att länka samman alla dina energilösningar kan du få ut mer av kraften från solen. Det blir som ett ekosystem för energin du använder, och det är därför vi kallar det ECOSYSTEM Home.

ecoboost

Batterilagringssystem som kan leverera stödtjänster till Svenska Kraftnät för balansering av elnätet. Energioptimering med Power Core AI.

ecocharge

Elbilsladdare med integrerat skydd mot DC-läckage för trygg och säker laddning. Integrerad med batterilagringssystemet.

ecosolar

Högpresterande solceller med spårbarhet genom hela tillverkningen.
30 års produkt- och effektgaranti.

ecocare

Våra trygghetsavtal gör ditt liv med solel både tryggare och enklare. När du investerar i ECOSYSTEM Homee ingår alltid 12 månaders ECOCARE Basic.

ECOBOOST & ECOCHARGE

Energioptimering

ECOSYSTEM Home inkluderar ECOBOOST och ECOCHARGE – ett batterilagringssystem och en elbilsladdare i en och samma enhet. Med hjälp av AI ser systemet till att din energiförbrukning blir så billig som möjligt utan att du behöver hålla koll själv.

Stödtjänster

Tjäna pengar genom att sälja din lagrade el till Svenska Kraftnät för balansering av elnätet.

Allt-i-ett

Samla hushållets energi för ett smidigare, tryggare och billigare liv med el från solen.

Elbilsladdning

Ladda bilen från något av de två inbyggda laddningssystemen.

Köp billigt & sälj dyrt

Köp din el när det är som billigast och sälj din el när det är som dyrast – helt automatiskt.

HÅLLBARHET I ALLA LED

ECOSOLAR – solceller med full spårbarhet

Med solceller produceras energi helt fri från koldioxidutsläpp. Men att utvinna energi från solen är bara bra så länge produkterna som utvinner energi också är hållbart tillverkade, korrekt installerade och har lång livslängd. ECOSOLAR tillverkas under etiska arbetsförhållanden, installeras av utbildade montörer och kommer med 30 års garanti.

PI Berlin Score: 90% (Industriledande)

Photovoltaik-Institut Berlin är ett oberoende test- och certifieringsinstitut från Tyskland som utför tekniska bedömningar och kvalitetskontroller av solcellspaneler och relaterade solenergiprodukter.

STS Score: 81,4% (Industriledande)

STS factory audit score är en kvantitativ bedömning som avspeglar hur väl en fabrik uppfyller vissa kriterier.  Poängen baseras vanligtvis på faktorer som miljöhantering, socialt ansvar
och arbetssäkerhet och hälsa.

Offertförfrågan

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig så snabbt vi kan.

Personuppgifter

Produkt

Tack för din offertförfrågan!
Vi kontaktar dig så snart som möjligt.
Det har uppstått ett problem med att skicka in formuläret, säkerställ så alla fält är korrekt ifyllda.