Solceller för miljövänlig el från ECOKRAFT

Storskaliga energilösningar

Ta reda på dina möjligheter

ecokraft POWER SOLUTIONS

Din trygga leverantör med fokus på hållbarhet i alla led

Vi har varit verksamma sedan 2008. Det gör oss till en av de mest erfarna aktörerna i branschen. Och ända sedan starten har vi arbetat med målet att vi i varje led ska arbeta hållbart och vara Sveriges tryggaste leverantör av energilösningar. Både vad gäller våra produkter och vårt genomförande.

Kontakta oss

Energilösningar

ECOKRAFT Power Solutions

Våra energilösningar är resultatet av lång erfarenhet och riktigt bra produkter. Vi samarbetar med marknadens bästa tillverkare av energisystem och har sedan starten tagit fram unika lösningar för flera bostadsområden, stora arenor samt handels- och logistikområden.

Här nedan kan du läsa om våra olika produktområden. Hör gärna av dig så diskuterar vi dina möjligheter med oss som energipartner.
Miljövänliga solceller och solcellspaneler från ECOKRAFT

Solceller på tak till företag

Alla projekt är unika. Därför skräddarsyr vi alltid din storskaliga solcellsanläggning efter dina förutsättningar. Med många års erfarenhet av solcellsinstallationer för lantbruk, kommersiella fastigheter och tillverkande industri kan du vara trygg med oss som din leverantör.
Läs mer
Stor solcellspark från ECOKRAFT

Solcellsparker

Innan du anlägger en solcellspark behöver du projektera, utforska nätanslutningen och ansöka om marktillstånd. Vi tar hand om hela den processen åt dig. Dessutom kan vi genom våra finansiärer erbjuda projektanpassade finansieringslösningar.

Batterilagring

Vi samarbetar med och erbjuder svenska, skalbara batterilösningar från Polarium. Med deras produktsortiment av batterilösningar möjliggör du trygg och hållbar energilagring samtidigt som du gynnar övergången till förnybara energikällor och elektrifieringen av samhället.
Läs mer
Förnybar el levererar vi från ECOKRAFT

Stödtjänster

Hela energimarknaden är under omställning och förutsättningarna för elsystemet förändras. Med stödtjänster kan du genom din energilösning få betalt för att vara effektreserv och bidra till att Sveriges kraftnät stabiliseras. Ta kontakt med oss så tar vi reda på vilken stödtjänst som är lämpligast för dig.
Kontakta oss

Smartsolarbox

Monteras 8-10 gånger snabbare

ECOKRAFT introducerar SmartSolarBox i Sverige - ett koncept som förändrar spelplanen för installation av solpaneler på platta tak. Med fokus på innovation och effektivitet ger systemet säkrare, flexiblare och snabbare installationer. 
SmartSolarBox är ett patenterat system för att sätta solceller på platta tak. Systemet förmonteras i fabrik och allt levereras färdigt i trälådor till fastigheten - solceller, ballast och kabeldragning allt klart för att ställas på plats och anslutas. SmartSolarBox lyfts upp på taket med en kran.

SmartSolarbox

Butik

Landrins bil:
Rikard Landrin

”Eftersom vi har en verksamhet som kräver stora ytor ser vi det som en självklarhet att utnyttja det till något bra. Inte minst då vi också kan ladda våra bilar med egenproducerad el från taket. Det blir ett grönt kretslopp som vi är stolta över”
Solcellspark på tak från ECOKRAFT

Fakta

Antal takytor: 1 St
Typ av moduler: SolarWatt Vision 60M
Antal moduler: 1209 St
Effekt: 386880 Wp

Grossist

Rojan Food AB:
Goran Raundusi

”Vi investerar i solenergi för ett mer hållbart företagande och som en viktig del i att minska vårt klimatavtryck”
Solcellspark från ECOKRAFT

Fakta

Antal takytor: 2 St
Typ av moduler: SolarWatt Vision 60M
Antal moduler: 600 St
Effekt: 189000 Wp

Investera i storskaliga energilösningar

Lämna dina företagsuppgifter så hör vi av oss till dig inom en vecka. Tillsammans tar vi fram en lösning som är helt unik för dig och dina förutsättningar.
Telefon:
+46 (0)20 120 28 30
E-post:
info.eps@ecokraft.se
Öppettider:
Vardagar 08:00 - 17:00
Kontaktuppgifter
Tack för dina uppgifter.
Vi återkommer till dig så snart vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.