FÅ OFFERT
FINANSIERING
FÖRDELAR
SKATTREDUCERING
down

FÖRDELAR

Fördelar med solcellslån som finansiering

På ECOKRAFT är vi stolt samarbetspartner till Hemma – en långivare som har gjort solcellslån till sin specialitet. Att låna till solceller är för många en nödvändighet, men det är också en investering. Hemma vill, precis som vi, att fler hushåll ska gå över till grön energi. För att vi ska kunna nå klimatmålen måste det bli enklare och lönsammare att ställa om sin villa till grön energi, bland annat genom att installera en solcellsanläggning på taket.

När du flyttar över ditt bolån till Hemma så kan du sänka räntan och få en så pass bra kalkyl att solcellsanläggningen betalar av sig själv ännu snabbare,
trots att du har valt att flytta och utöka ditt bolån, så blir månadskostnaden så pass mycket lägre att det i slutändan är lönsamt.

Du behöver inte betala någon kontantinsats

Du får låna till en låg ränta, utan säkerhet

Du väljer själv hur länge du vill att lånet ska löpa

Ett solcellslån gynnar miljön

SKATTREDUCERING

Reducerad skatt för grön energi.

När du, som privatperson, installerar en solcellsanläggning på ditt hus har du också möjlighet till bidrag för solceller – numera ersatt av ett skatteavdrag som är särskilt framtaget för grön teknik.

Är du fortfarande osäker på om du ska ta ett lån till solceller, eller om du ska välja en annan typ av finansiering, är du varmt välkommen att
fylla i ett offertformulär eller kontakta oss, så hjälper vi dig att få klarhet i dina finansieringsmöjligheter.

grönska
FÅ OFFERT