SAMKÖPSRABATTer

5% rabatt på komplett solcellsinstallation och/eller batterilagring.

ECOKRAFT har sedan starten 2008 strävat efter att vara Sveriges tryggaste solcellsleverantör. Alla beslut inom organisationen tas utifrån denna målsättning. Allt från vilka leverantörer och produkter vi väljer, partners vi samarbetar med till det gedigna arbetet vi lägger ner på varje enskilt anbud vi lämnar till kund.

Kvalitet ska löna sig. Vi arbetar enbart med premium-solceller anpassade för vårt nordiska klimat och med 30 års produktgaranti. Vi hjälper dig att framtidssäkra din hållbara energiproduktion.

Är du ansluten till Samköpsrabatter erbjuds du 5% rabatt på komplett solcellsinstallation och/eller batterilagring. (Avtalet omfattas inte av elbilsladdare. Maximal kundrabatt är 30 000 kr.)

Solcellspaneler på tak från ECOKRAFT
Fyll i formuläret nedan

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Fyll i formuläret för att få tillgång till 5% rabatt på komplett solcellsinstallation och/eller batterilagring genom Samköpsrabatter.

Tack! Din ansökan har skickats.
Oj! Något gick snett när du försökte skicka formuläret, försök igen.

Frågor och svar om solceller

Vanliga frågor och svar

Hur länge håller en solcellsanläggning?

Man brukar räkna med att en solcellsanläggning ska hålla i cirka 40 år, därefter kan det vara värt att byta ut den mot en nyare teknik. Solcellsmodulerna har med andra ord en lång livslängd samtidigt som själva produktionen av el är både gratis och förnybar. Ett smart produktionsval av el för både nuvarande och kommande generationer.

Vad är premium-solceller?

Vi arbetar enbart med glas/glas-modulerna som tillverkas i en tålig konstruktion och möjliggör 30 års produktgaranti och 30 års linjär effektgaranti på 87 %.Glas/glas-moduler klarar att utsättas för ammoniakutsläpp utan att få problem med korrosion.Vid jämförelse med konkurrerande alternativ på marknaden som glas/folie ger våra moduler ofta dubbelt så många kWh per investerad krona, under dess förväntade livslängd.

Hur lång installationsgaranti har ni?

Garantin på vårt arbete (själva installationen) är 10 år.