FÅ OFFERT
Laddbox till elbil

Laddbox till elbil

2018-02-07
/
av
Ecokraft
I kategorin

LADDA ELBILEN HEMMA MED EN SMIDIG LADDBOX

Laddar du din elbil med en laddbox eller genom ett vanligt vägguttag? Många stoppar kontakten rakt in i ett vanligt uttag och det är egentligen inget konstigt med det, men det är ingenting som någon tillverkare rekommenderar. Farorna är många, men med en laddbox får du en säkrare och snabbare laddning hemma. Vi på ECOKRAFT har lång erfarenhet av branschen och erbjuder driftsäkra laddboxar till ett förmånligt pris.

TRYGG OCH SNABB ELBILSLADDNING

Den största skillnaden mellan en laddbox och ett vanligt vägguttag är att laddningen inte kan nå maximal styrka genom vägguttaget. Det beror på att det vanliga uttaget inte är anpassat för exempelvis 16A kontinuerligt effektuttag och därför tar det längre tid att ladda bilen. Med en laddbox tillåts laddningen att vara maximal, eftersom den får en egen säkring, som inte stör den övriga elen i hemmet. Det betyder att du kan ladda din elbil både säkrare och snabbare hemma.

DRIFTSÄKRA LADDBOXAR FRÅN ECOKRAFT

Säkerheten är också en självklar aspekt som bör tas i beaktning när du ska ladda din elbil. En laddbox är speciellt designad för laddning av bilar, har ett inbyggt skydd mot överbelastning och annat som kan vara en potentiell fara när du laddar genom ditt vanliga vägguttag. Vi på ECOKRAFT erbjuder högkvalitativa och säkra produkter som håller i längden. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg när du vänder dig till oss.

KONTAKTA OSS FÖR EN EFFEKTIV ELBILSLADDNING

ECOKRAFT har lång erfarenhet av branschen och erbjuder driftsäkra laddboxar till ett förmånligt pris. Ladda din elbil både säkrare och snabbare med en laddbox från ECOKRAFT. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert på en laddbox för en effektivare elbilsladdning.

Uppladdade filer