FÅ OFFERT
Innovativ AI-lösning för hemmets energiförbrukning: Upptäck ECOSYSTEM Home

Innovativ AI-lösning för hemmets energiförbrukning: Upptäck ECOSYSTEM Home

2024-07-03
/
av
I kategorin

ECOKRAFT lanserar ECOSYSTEM Home, en komplett samling energilösningar som optimerar energiförbrukningen i hemmet automatiskt. I systemet ingår solceller, batterilagringssystem, elbilsladdning och trygghetsavtalet ECOCARE.

Smart energioptimering
Batterilagringssystemet ser till att energin som används i hemmet blir så billig som möjligt och minskar beroendet av externa energikällor. I samma enhet finns även elbilsladdning inbyggd med två olika uttag.

Via systemets AI-lösning justeras förbrukningen utifrån olika data och hur man normalt använder sin el. Överskottselen som genereras under dagen kan lagras för användning under nattetid eller molniga dagar vilket minskar beroendet av externa energikällor, samtidigt som våra kunder kan vara kopplade mot stödtjänster och få betalt för sin el, säger Johan Nyblom, VD på ECOKRAFT.

Skalbarhet och framtidssäkring
Systemet är designat för att kunna utökas eller minskas om kundens behov förändras. Det går också att byta ut enheterna för att kunna uppgradera tekniken i takt med utvecklingen.

När man investerar i ECOSYSTEM Home idag får man det allra senaste på marknaden, men eftersom teknikutvecklingen i solenergibranschen går så fort vill vi kunna erbjuda våra kunder möjligheten att uppgradera.

Trygghet och support
Förutom energilösningar innehåller ECOSYSTEM Home trygghetsavtalet ECOCARE. I det ingår prioriterad support, övervakning och proaktiv felavhjälpning som säkerställer att systemet presterar så bra som möjligt så länge som möjligt.

Relaterade länkar

Uppladdade filer