FÅ OFFERT
Driftsäker laddstation

Driftsäker laddstation

2018-02-07
/
av
Ecokraft
I kategorin

DRIFTSÄKER LADDSTATION FRÅN ECOKRAFT

Är du företagsägare och vill erbjuda en laddstation för elbilar? Vi på ECOKRAFT har lång erfarenhet av elbilar och hjälper dig med en anpassad helhetslösning till ditt företag. I samband med elbilens ökade popularitet måste det finnas tillräckligt många laddstationer tillgängliga. Våra laddstationer är smarta, effektiva och tillförlitliga vilket gör dem till en viktig investering för framtidens klimat. Läs mer om alla fördelar med att investera i en laddstation nedan.

STÄRK DITT VARUMÄRKES MILJÖPROFIL

Vi på ECOKRAFT kan hjälpa dig med en laddstation till ditt företag och profilering på andra offentliga laddstationer. Det är ett utmärkt sätt att synas och ge uttryck för ditt företags miljöprofil. Som företag har du genom ditt engagemang en stor möjlighet att påverka. Genom att investera i en laddstation är du med och bidrar till en hållbar och viktig utveckling för framtiden.

EN LADDSTATION FÖR ALLA

Erbjud både anställda, kunder och besökare att ladda elbilen hos dig. Det ökar inte bara kundflödet runt ditt företag utan du föregår dessutom med ett gott exempel för framtidens klimat. Är du fastighetsägare och vill erbjuda laddning till dina hyresgäster? Det resulterar inte bara i nöjda hyresgäster utan det gör även stor skillnad för framtidens klimat.

SKRÄDDARSYDDA HELHETSLÖSNINGAR

Vi erbjuder driftsäkra helhetslösningar anpassade efter just ditt företag. Tillsammans kan vi komma fram till ett anpassat serviceavtal efter dina förutsättningar och önskemål. Vi vill att det ska vara enkelt och smidigt att vara miljövänlig.

ÖNSKAR DU EN OFFERT PÅ LADDSTATION?

Vi vill att det ska vara enkelt att köra elbil och därför erbjuder vi lösningar som är anpassade utifrån dina förutsättningar och önskemål. Vi hjälper dig genom hela resan från planering till färdig driftsättning med löpande rådgivning. Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med en laddstation till ditt företag eller fastighet.

Uppladdade filer