FÅ OFFERT
Ecokraft redo att expandera mot ännu större solscellsanläggningar

Ecokraft redo att expandera mot ännu större solscellsanläggningar

2022-05-25
/
av
Ecokraft
I kategorin
Som ett svar på den ökade efterfrågan av större solcellsanläggninar tecknar Ecokrafts affärsutvecklare Tony Roos ramavtal med Vinnergis Martin Ansell-Schultz.
Som ett svar på den ökade efterfrågan av större solcellsanläggninar tecknar Ecokrafts affärsutvecklare Tony Roos ramavtal med Vinnergis Martin Ansell-Schultz.

Många företag vill stärka sin hållbarhetsprofil och just nu finns ett enormt intresse för solcellsinstallationer. Ecokraft kommer därför att bredda kundportföljen och genomföra större industriella installationer på både tak och mark.

För att tillgodose marknadens ökade efterfrågan krävs extra resurser och kompetens kring anslutning av större solcellsanläggningar. Därför ska teknikkonsultbolaget Vinnergi stötta med industriell erfarenhet, specialistkompetens kring elnät och lång erfarenhet av projektledning. 

– Vinnergi kommer in med otroligt bred kompetens och mod att genomföra stora projekt, och det känns väldigt tryggt. Att bolaget dessutom är medarbetarägt till fyrtio procent borgar för att vi får rätt partner, med stort engagemang för uppdraget, säger Ecokrafts affärsutvecklare Tony Roos.  

”Ecokraft är en trovärdig, kompetent partner på solcellsanläggningar.”

Att Ecokraft är en trovärdig, kompetent partner på solcellsanläggningar med lång erfarenhet från branschen är något Vinnergis affärsutvecklare Martin Ansell-Schultz gillar. 

– Ecokraft har gått starka ur pandemin, och är vassa på att beräkna solcellers livscykelkostnader och intäkter. När de nu är redo att expandera mot större anläggningar ser vi fram emot att få bistå, säger Martin Ansell-Schultz. 

Ecokraft har gjort över 5000 solcellsinstallationer sedan 2008 och hjälpt både privatpersoner, lantbruk och företag att bli mer självförsörjande med egen elproduktion. Målet är att inom kort installera betydligt större anläggningar än hittills. 

Följ med oss på denna otroliga resa och bidra till ett långsiktigt hållbart liv genom att producera din egen el från solen. 

Har du frågor kontakta gärna:
Tony Roos, Affärsutvecklare Ecokraft
+46(0)72-571 38 58
tony.roos@ecokraft.se

Uppladdade filer