Omfattning:

Heltid

Tillträde:

Omgående

plats:

Borlänge
Ansök direkt

Borlänge

Säljare B2C

ECOKRAFT fortsätter att växa och letar nu efter en medarbetare inom försäljning med uppgift som säljare till vår verksamhet i Borlänge.

Vi är ett härligt gäng som alla brinner för kundnöjdhet. Hos oss får du arbeta med marknadsledande, högkvalitativa produkter, i en ständigt utvecklande organisation och i en expansiv bransch med goda framtidsutsikter. Vi välkomnar engagemang och eget driv. Här finns alltid möjligheter att utvecklas och ta nya karriärsteg.

Har du erfarenhet av liknande uppgifter och lockas av variation och att inte arbetsdagarna alltid ser lika ut? Då kan det vara just dig vi söker som vår nya kollega!

Arbetsuppgifter:

- Projektering och försäljning av solcellssystem.

- Öka kunskapen och intresset för ECOKRAFT och våra produkter.

- Organisera och genomföra säljfrämjande aktiviteter.

- Presentera produkterna genom att förklara funktioner, garantier, design och service.

- Ge snabb respons och uppföljning på förfrågningar.

- Representera ECOKRAFT på ett professionellt och ansvarsfullt sätt i all kommunikation med andra, både inom och utanför företaget.

Kvalifikationer

Vi söker dig med grundläggande säljerfarenhet som brinner för försäljning, och som har erfarenheten och kreativiteten att självständigt hitta nya kunder och förädla befintliga kundrelationer.

Våra säljare är proaktiva och hungriga som trivs med att arbeta i högt tempo, utstrålar energi och ser varje utmaning som en möjlighet. Vi ser att du har god datorvana samt kännedom om affärssystem och CRM-system.

Hos oss kommer du att ansvara för försäljning av marknadsledande, högkvalitativa solcellssystem, batterilagringssystem samt system inom elbilsladdning.

Du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor för att uppnå bästa resultat och ge överlägsen kundservice. Då ECOKRAFT och branschen är under tillväxt ser vi att du som person behöver gilla förändring och att vara i ständig rörelse.

Krav

- God kommunikationsförmåga i både svenska och engelska.

- Giltigt B-körkort.

Sedan starten 2008 har vi strävat efter att vara Sveriges tryggaste solcellsleverantör. För dig som medarbetare innebär det bland annat att du skyddas av kollektivavtal, och att vi har schyssta arbetsförhållanden i alla led.

Vi erbjuder

- Kollektivavtal

- Frihet under egen ansvar 

- Varierande arbetsdagar

- Friskvårdsbidrag

- Utbildning via ECOKRAFT Academy

- Karriärsteg 

- Team-aktiviteter 

Är det dig vi söker som vår framtida medarbetare och kollega? Välkommen in med din ansökan. Vi undanbeder oss vänligt men bestämt från uppsökande kontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Medarbetare

Nyfiken på vilka vi är?

Här får du träffa oss som arbetar på ECOKRAFT. Vi är ett härligt gäng som alla brinner för att göra våra kunder nöjda, och vi ser alltid till att ha roligt längs vägen. Bekanta dig med någon av oss för att få en inblick i vår händelserika vardag.

Montör

”Det är ett oerhört krävande jobb, men vi gör det tillsammans.”

Möt jesper

Teknisk Support

”Vi alla brinner för att leverera en produkt av högsta klass”

Möt nicklas