ett krävande jobb, men vi gör det tillsammans

Med engagemang för kunden, teamet och slutresultatet. Jesper Skoog, montageledare på ECOKRAFT, vet vad som krävs för att leverera med kvalitet.

Jesper började arbeta som svetsare efter sin svetsarutbildning på gymnasiet, men drömmen om ett uniformsjobb gjorde att han sökte sig till försvaret. Där blev han kvar i sex år innan han började arbeta med solenergi.

– Jag arbetade med flygtjänst som uppdragsspecialist och utbildade mig inom sjukvård och ledarskap. Sen började jag som montageledare på ett annat solenergibolag innan jag till slut blev montageledare här på ECOKRAFT.

Jesper, som jobbat på ECOKRAFT sedan hösten 2021, har haft stor användning av tidigare erfarenheter i sin nuvarande roll. Teamansvaret och de händelserika arbetsdagarna kräver förmågan att både vara lösningsorienterad och en duktig ledare.

JEsper skoog

5 snabba:

sommar/
vinter
sött/
salt
te/
kaffe
morgon/
kväll
solstol/
vandringskängor
– Som montageledare ska jag ha en plan för projekten och arbetsleda dem så att planen håller. Det innebär att jag ofta behöver lösa olika problem som kan uppstå på taket, det är mycket problemlösning. Men så är mitt uppdrag även att se till att vi har en bra stämning i teamet. Det är viktigt!

Förutom den omväxlande vardagen betonar Jesper att en av de roligaste delarna av jobbet är kontakten med kunderna.

– När vi kommer ut till kunden går vi igenom alla detaljer om installationen, men vi ger också råd och får prata fakta och visa förståelse för kundens frågor.

Vad är det bästa med att jobba på ECOKRAFT?

– Det är friheten att vi tillåts göra det vi behöver göra. Jobbet är oerhört krävande, men vi gör det tillsammans. Jag jobbar dessutom med min syster och det är helt underbart. Vi är båda måna om detaljer och kvalitet och hon är otroligt vass på uträkningar.

Vad gör du på din fritid?

– Nu går nästan all min fritid till min lilla dotter. Annars gillar jag allt från kampsport till strategispel, motorsport, fiske och båtar. Kärleken för natur och vandring är också stor.

När skrattade du senast?

- I princip varje dag, vi skämtar om allt!

Jesper skoog

5 snabba:

sommar/
vinter
sött/
salt
te/
kaffe
morgon/
kväll
solstol/
vandringskängor

Elektriker/montagechef

”Det lockade mig att få jobba mot privatpersoner och lära mig nya moment”

möt fillip

Teknisk support

”Vi alla brinner för att leverera en produkt av högsta klass”

möt nicklas

säljare

”Vi är som en stor familj helt enkelt”

Möt tim

tjänster

Senast tillagda tjänster

Stockholm Syd

Säljare

Läs mer

Borlänge

Säljare

Läs mer

Karlstad

Säljare

Läs mer

Eskilstuna

Elektriker

Läs mer
Se alla tjänster