Omfattning:

Heltid

Tillträde:

Omgående

plats:

Kalmar
Ansök direkt

Kalmar

Elektriker

ECOKRAFT grundades 2008 och är ett snabbt växande företag och ledande aktör på marknaden för solcellssystem, batterilagringslösningar, laddinfrastruktur och smart styrning.

ECOKRAFT har en unik kvalitetsdriven kultur som rotar sig djupt och genomsyrar hela organisationen. Vi har sedan starten 2008 jobbat med tyska högkvalitetsprodukter och har installerat över 2000 anläggningar i Sverige. Samtliga med montagesystem anpassade för svenska förhållanden och beräknade med svenska snö- och vindlaster.

Vi levererar en helhetsupplevelse med kunden i fokus vilket gör oss till Sveriges tryggaste solcellsleverantör och det självklara valet för framtidens energianvändning.

ECOKRAFT söker nu Elektriker till vår filial i Kalmar.

Vi på ECOKRAFT är ett härligt gäng som alla brinner för kundnöjdhet. Hos oss får du arbeta med marknadsledande, högkvalitativa produkter, i en ständigt utvecklande organisation och i en expansiv bransch med goda framtidsutsikter. Har du erfarenhet av liknande uppgifter och lockas av variation och att arbetsdagarna inte alltid ser likadana ut? Vi söker dig som är utbildad elektriker med flera års erfarenhet, meriterande om du har bred erfarenhet av elinstallationer. Då kan det vara just dig vi söker som vår nya kollega.

Arbetsuppgifter:

Som elektriker på ECOKRAFT kommer du vara ansvarig för att planera och utföra uppgifterna enligt våra höga krav på kvalitet och kundservice. En viktig del i ditt arbete kommer vara att öka kunskapen och intresset för ECOKRAFT och våra produkter samt att representera ECOKRAFT på ett professionellt och ansvarsfullt sätt i all kommunikation med andra, både inom och utanför företaget. Kontorets upptagningsområde är Kalmar län, längre resor kan förekomma.

Huvudsakliga ansvars- och arbetsuppgifter:

  1. Kabelförläggning och elinstallation.
  2. Funktionstest, programmering och driftsättning.
  3. Kundkontakt och överlämning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet som elektriker, ser helheten och kan planera och genomföra tilldelade installationer självständigt. Som person är du lösningsorienterad, arbetar systematiskt och strukturerat. Vi ser att du är service-och kvalitetsinriktad och delar ECOKRAFTs syn om att varje installation är en referensinstallation. Då branschen är ung ser vi att du som person behöver gilla förändring och att vara i ständig rörelse. Hos oss kommer du att arbeta med installation av våra marknadsledande och högkvalitativa solcellssystem, batterilagringssystem samt system inom elbilsladdning. Erfarenhet av solcells- och batteriinstallationer är meriterande.

Krav:

  1. Elektrikerutbildning
  2. Fullbetald Elektriker med flera års erfarenhet.
  3. Elektrikerutbildning med ECY-certifikat med fullgjorda 1600 lärlingstimmar.
  4. Giltigt B-körkort
  5. God kommunikationsförmåga i både svenska och engelska.

Sedan starten 2008 har vi strävat efter att vara Sveriges tryggaste solcellsleverantör. För dig som medarbetare innebär det bland annat att du skyddas av kollektivavtal, och att vi har schyssta arbetsförhållanden i alla led.

Vi erbjuder

- Kollektivavtal

- Frihet under egen ansvar

- Varierande arbetsdagar

- Friskvårdsbidrag

- Utbildning via ECOKRAFT Academy

- Karriärsteg

- Team-aktiviteter

Är det dig vi söker som vår framtida medarbetare och kollega? Välkommen in med din ansökan! Vi undanbeder oss vänligt men bestämt från uppsökande kontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Medarbetare

Nyfiken på vilka vi är?

Här får du träffa oss som arbetar på ECOKRAFT. Vi är ett härligt gäng som alla brinner för att göra våra kunder nöjda, och vi ser alltid till att ha roligt längs vägen. Bekanta dig med någon av oss för att få en inblick i vår händelserika vardag.

Montör

”Det är ett oerhört krävande jobb, men vi gör det tillsammans.”

Möt jesper

Teknisk Support

”Vi alla brinner för att leverera en produkt av högsta klass”

Möt nicklas