FÅ OFFERT
Ecokraft ökar försäljningen med 117%

Ecokraft ökar försäljningen med 117%

2019-01-18
/
av
Ecokraft
I kategorin

Solcellsleverantören ECOKRAFT, med huvudkontor i Eskilstuna, fortsätter att växa i en rasande fart. 2018 har koncernen, med VD och grundare Oscar Gustavsson i spetsen, ökat sin försäljning med hela 117%. Från en försäljning 2017 på 42 MSEK till en försäljning på hela 91 MSEK 2018.

“Företaget blev en koncern”

Under andra halvan av 2017 startade ECOKRAFT dotterbolaget ECOKRAFT Syd i Växjö samt etablerade ett säljkontor i Stockholm. Under 2018 har dessutom säljkontor startats i Malmö och Göteborg. Huvudkontoret i Eskilstuna har också utökat både personalstyrkan och antal funktioner avsevärt.
– Jag är otroligt stolt över utvecklingen som skett inom ECOKRAFT under 2018. Vi har utökat personalstyrkan och vi finns idag representerade på sex orter, även om vi gör installationer över hela Sverige. Trots att vi ökat omsättningen och personalstyrkan väldigt snabbt så har vi hela tiden haft kvalitet och kundnöjdhet i fokus. Detta har vi lyckats med på ett bra sätt och försöker hela tiden ligga steget före. Vi ska kunna växa och fortfarande kunna tillgodose våra kunders önskemål, säger Oscar Gustavsson, VD på ECOKRAFT.
Nu fortsätter ECOKRAFT sin strävan efter att vara så tillgänglig och nära sina kunder som möjligt. Företaget söker bland annat personal i Stockholm, Göteborg, Linköping, Örebro, Växjö, Mariestad och Eskilstuna.

Om ECOKRAFT

Företaget startades 2008 i Eskilstuna och har idag 30 anställda och omsätter ca 85 MSEK.
ECOKRAFT erbjuder solcellssystem, batterilagringssystem och laddboxar till villor, lantbruk, kommersiella fastigheter och bostadsrättsföreningar. Företaget jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning.

ECOKRAFT har kontor i Eskilstuna (HK), Stockholm, Växjö, Göteborg, Malmö och Kristianstad.

Uppladdade filer