INTEGRATION SOLCELLSPAKET – SOLCELLER SOM TAK

Solcellstak komplett solcellspaket integration
monteringssystem integration
snyggt solcellestak med komplett solcellspaket integration från ecokraft
Solceller integration

För takintegration av solceller har vi ett stilrent system som man lägger istället för tegel / betongpannor, plåt eller annan takbeläggning. Solcellerna har en patenterad ram som gör systemet vattentätt ända ned till 15° takvinkel. Systemet monteras direkt på reglar som fästs på existerande läkt och har inbyggd ventilation för optimalt effektutbyte.

Det integrerade solcellspaketet levereras komplett med solceller, monteringsmaterial, växelriktare samt kablar och kontakter. Det enda som tillkommer är reglarna man monterar systemet på.

Alla solcellsmoduler är plussorterade det vill säga att effekten alltid är lika med eller högre än effekten man betalar för.

REDO FÖR EN KOSTNADSFRI PROJEKTERING OCH OFFERT?

Solcellsmoduler

Takintegration solceller

 • 30 års produktgaranti
 • 30 års 90% linjär effektgaranti
 • 100% PID-free
 • Patenterad Sol Rif-ram, garanterat vattentät ner till 15° takvinkel
 • Varje enskild panel testas och prestandamäts efter tillverkningen
 • Alla solceller är plussorterade
Växelriktare / Inverter

SMA 1-Fas och 3-Fas

 • Tysk kvalitet
 • 3-fas inmatning (STP 5000 och större)
 • Integrerad DC-brytare
 • Integrerad datalogger och web-server (webconnect)
 • Fri tillgång till www.sunnyportal.com
Monteringssystem

Solcellstak monteras enligt broschyr nedan.

ALLTID NÖJDA KUNDER

Vårt mål är alltid att våra kunder ska vara hundra procent nöjda. Med professionell personal och produkter som håller högsta kvalitét har vi sällan missnöjda kunder. Hos oss finner du allt du behöver för att kunna producera solel i den utsträckningen du vill. Under hela processen av att dina solceller på ditt tak ska börja producera solel blir du som kund informerad kring hur arbetet går. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga och medvetna om vad som händer och sker, kunden är vårt fokus.

FÖR EN MER HÅLLBAR MILJÖ

Att välja att sätta solceller på ditt tak är ett bra val ur många aspekter. Det är bland annat väldigt bra sett ur ett miljöperspektiv då solenergi är energi utvunnen från solens strålar. Solceller producerar el även om det är mulet då solens strålar tränger igenom i vilket fall.

PRISVÄRT ALTERNATIV AV EL

Solenergi är en kostnadseffektiv metod för att få ström i hushållet. Genom ett tak med solceller kan man i princip bli egenförsörjande av el i hemmet och därmed oberoende av hur elpriserna rör sig hos de olika elbolagen. Det är alltså ett smart val för plånboken och hushållets ekonomi att välja solenergi och producera sin egen el.

ECOKRAFT + SOLCELLER PÅ TAK = SANT

Vill du ha en offert på solceller på tak eller har någon fråga eller fundering? Tveka inte att ta kontakt med oss på ECOKRAFT.

REDO FÖR EN KOSTNADSFRI PROJEKTERING OCH OFFERT?

Kontakta oss

Kontakta oss gärna med frågor och funderingar så återkommer vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt