El-ansvarig Eskilstuna

2021-07-08
/
Tjänst i
Eskilstuna
/

ECOKRAFT erbjuder solceller för egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med europatillverkade marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Genom åren har vi samlat på oss massor av referenser och vi har monterat ca 40 MW solceller.


Vi jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning. Vårt stora kunnande, noggrannhet och fokus på kunden har lett till att allt fler väljer ECOKRAFT. Kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord som genomsyrar hela verksamheten.


ECOKRAFT fortsätter att växa och letar nu efter en medarbetare med uppgift som El-ansvarig till vår verksamhet i Eskilstuna.


Har du erfarenhet av liknande uppgifter och lockas av variation och att inte arbetsdagarna alltid ser lika ut? Då kan det vara just dig vi söker som vår nya kollega 🙂


Arbetsuppgifter:

I rollen som El-ansvarig är du elinstallatör för regelefterlevnad och ansvarar tillsammans med elektriker som står för behörighet, för arbetet med egenkontrollprogrammet och dess efterlevnad. Du bevakar regelförändringar inom elsäkerheten och gör uppföljningar. Du är ansvarig för våra processer inom elinstallation, är sakkunnig och utbildare inom ditt kompetensområde och ECOKRAFT Academy. Inom större projekt och installationer verkar du som projektör och projektledare och är ECOKRAFTs representant i projektgrupper ute hos kund och även ansvarig för besiktningsfrågor inom el.


Du är en nyckelperson i företaget med stora kontaktytor med både elektriker, säljare och montörer, liksom ett bollplank till ledningen kring produkter och utvecklingsfrågor.


Som en del av ECOKRAFT, lägger du stor vikt vid kundnöjdhet och en säker och trygg arbetsplats där du alltid föregår med gott exempel.Kvalifikationer

Vi söker dig med elektrikerutbildning och ECY-certifikat och relevant arbetslivserfarenhet, med erfarenhet av projektledning. Branschvana eller erfarenhet från liknande verksamhet/ uppgifter är meriterande.


Vi ser att du har produktionstekniska kunskaper,  ett stort intresse för och en generell teknisk förståelse.  Erfarenhet av BAS-U/BAS-P uppdrag och dokumenterade kunskaper i entreprenadjuridik och PBL är meriterande. Datavana och körkort är ett krav liksom flytande svenska, i både tal och skrift. Då vi arbetar med premium produkter från vår leverantör i Tyskland ser vi även att du har goda kunskaper av engelska i tal och skrift.


Då vi är ett företag i kraftig tillväxt, verksamma i en relativt ny och het bransch, söker vi dig som vill vara med att utveckla våra processer och affärer utan att tappa ditt fokus på noggrannhet, säkerhet och struktur. Då du kommer att både bygga och hålla utbildningar ser vi att du har en pedagogisk förmåga, social kompetens och ett driv att ständigt se förbättringsmöjligheter, samt att driva igenom förändringar.  Du är ansvarstagande, har en positiv inställning och uppskattar att dagarna består av varierande uppgifter och förstår vikten av att vara tillgänglig för organisationen i sakfrågor.  


Är det dig jag söker som min framtida medarbetare och kollega? Välkommen in med din ansökan 🙂


Vi erbjuder

  • Kollektivavtal
  • Frihet under egen ansvar 
  • Friskvårdsbidrag
  • Utbildning via ECOKRAFT Academy
  • Karriärsteg 
  • Team-aktiviteter 
  • Varierande arbetsdagar


Vi är ett härligt gäng som alla brinner för kundnöjdhet och som nu söker ytterligare en medarbetare till teamet. Hos oss får du arbeta med marknadsledande, högkvalitativa produkter, i en ständigt utvecklande organisation och i en expansiv bransch med goda framtidsutsikter. Vårt mål är att ta vara på våra medarbetares kompetens, driv och engagemang vilket gör att det finns möjligheter för att utvecklas och nya karriärsteg inom företaget.

Till Ansökan