Förmåner

Mer än en arbetsplats

Vi vill ge dig en stimulerande och trivsam arbetsplats som fungerar med resten av livet.

För en enklare vardag

Som arbetsgivare vill vi underlätta våra medarbetares vardag.
Vi erbjuder därför bland annat föräldrapenningtillägg, arbetstidsförkortning och ledighet i samband med 6 juni, oavsett vilken dag nationaldagen infaller på.

Trygghet är en självklarhet

ECOKRAFT är som arbetsgivare lagskyldiga att betala arbetsgivaravgift som i huvudsak finansierar de allmänna försäkringarna som sjukförsäkringen, föräldraförsäkringen och ålderspensionen. Via våra kollektivavtal omfattas du dessutom av ytterligare försäkringar som bland annat rör pension, arbetsskada, sjukdom och omställning.

Vi vill att du håller länge

Friskvårdsbidrag
Medarbetarnas hälsa är en viktig framgångsfaktor och därför erbjuder ECOKRAFT alla sina anställda ett bidrag, om 3600 kr per kalenderår, 300 kr/mån, att använda till friskvård.

Terminalglasögon
Synen ska räcka länge. Vi ger dig därför möjligheten att beställa bildskärmglasögon via avtal med utvald leverantör.

medarbetare

Nyfiken på vilka vi är?

Här får du träffa oss som arbetar på ECOKRAFT. Vi välkomnar engagemang och eget driv. Här finns alltid möjligheter att utvecklas och ta nya karriärsteg. Bekanta dig med några av oss för att få en inblick i vår händelserika vardag.
läs mer

Team ecokraft

Se våra lediga tjänster

Vi rekryterar löpande nya drivna medarbetare. Vi söker dig som vill vara en del av vår händelserika vardag och arbeta för att ECOKRAFT ska vara det självklara valet som Sveriges tryggaste solcellsleverantör.
läs mer

Ecokraften

Vi gör det tillsammans

Hos oss är varje enskild medarbetare och enskild handling viktig och bygger vår gemensamma framgång.
Vi tar ansvar och visar mod i våra utmaningar genom öppen och ärlig kommunikation.
läs mer

Gemensamma aktiviteter

Den 5-6 maj 2023 checkade vi tillsammans in på Steam Hotell i Västerås, för ett dygn fyllt med ECOKRAFTEN, medarbetarskap, inspiration, roliga aktiviteter och firanden av prestationer genomförda 2022.