LADDA ELBILEN HEMMA

Hur laddar du din elbil när du är hemma? Många stoppar kontakten rakt in i ett vanligt uttag och det är egentligen inget konstigt med det, men det är ingenting som någon tillverkare rekommenderar. Farorna är många, men med en laddbox får du en säkrare och snabbare laddning till din bil.

LADDBOX

Den största skillnaden mellan en laddbox och ett vanligt vägguttag är att laddningen inte kan nå maximal styrka genom vägguttaget. Det beror på att det vanliga uttaget inte är anpassat för exempelvis 16A kontinuerligt och därför tar det längre tid att ladda bilen. Med laddboxen tillåts laddningen att vara maximal, eftersom den får en egen säkring, som inte stör den övriga elen i hemmet.

Säkerheten med laddboxar är också en självklar aspekt som bör tas i beaktning. Eftersom de är speciellt designade för laddning av bilar, har de ett inbyggt skydd mot överbelastning och annat som kan vara en potentiell fara när du laddar genom ditt vanliga vägguttag.

Läs mer om vår laddbox

laddbox_wallbe-eco
laddstation_wallbe-premium_2-1

LADDSTATION

Vi kan även hjälpa dig med laddstationer till ditt företag och profilering på offentliga laddstationer. Det är ett utmärkt sätt att synas och ge uttryck för ditt företags miljövänlighet.

Läs mer om vår laddstation

DEBITERING

Kostnaden för att ladda en elbil varierar naturligtvis beroende på elpriset och vilken bil du har. Men när du laddar din bil hemma, kan du grovt räkna med att en full laddning kostar exempelvis ca 15-25 kronor för en e-Golf (15-25 kWh) och ungefär 60-100 kronor för en Tesla (60-100 kWh). På publika laddplatser kan priset variera kraftigt och ligga någonstans mellan 1-5 kronor/kWh

Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med laddboxar och laddstationer.

wallbe-laddboxar-frberedda-fr-plugsurfing

REDO FÖR EN KOSTNADSFRI PROJEKTERING OCH OFFERT?

produktbild-myreserve-matrix-7.2kwh
Till sidan om batterilagringVärldens mest effektiva batteri - SOLARWATT MyReserve
produktbild-vision-60m-style-och-vision-60p
Till sidan om glas/glas-modulerLängst livslängd och hållbarhet - SOLARWATT Glas/Glas
Kontakta oss

Kontakta oss gärna med frågor och funderingar så återkommer vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt