BATTERILAGRING

LAGRA DIN SOLEL MED SOLCELLSBATTERIER

Att solceller är ett av de mest miljövänliga sätten att utvinna energi på, råder det ingen tvekan om. Men många anser att solenergin är sårbar, då den bara kan utvinnas när solen skiner. Men med dagens solcellsbatterier kommer det påståendet på skam.

SÅ GÅR DET TILL

Den tekniska utvecklingen går snabbt framåt och dagens solcellsbatterier kan lagra stora mängder energi, så att du i princip kan använda dig av din egenproducerade el dygnet runt, året runt. Solcellerna kopplas till batterierna och energin som inte används i hushållet laddar batteriet. Rätt använt, kan du få en jämnare elförbrukning och kapa kostsamma effekttoppar.

produktbild-myreserve-matrix-7.2kwh

BIDRAG FÖR SOLCELLSBATTERIER

I dagsläget är det relativt kostsamt att installera solcellsbatterier, men du kan söka investeringsstöd hos energimyndigheten. Stödet innebär att du kan få upp till 60 procent, eller maximalt 50 000 kronor, av den totala investeringskostnaden i stöd från myndigheten. Förutsatt att du installerar ditt batteri senast den 31 december 2019.

FRÅGA OSS OM BATTERILAGRING

Funderar du på att installera ett solcellsbatteri? Hör av dig till oss så berättar vi mer om batterilagring och hur vi kan hjälpa dig att ta hand om din solenergi. Vi hjälper dig med allt du behöver för att du ska kunna bli så självförsörjande som möjligt.

REDO FÖR EN KOSTNADSFRI PROJEKTERING OCH OFFERT?

produktbild-vision-60m-style-och-vision-60p
Till sidan om glas/glas-modulerLängst livslängd och hållbarhet - SOLARWATT Glas/Glas
laddbox_wallbe-eco
Till sidan om elbilsladdningVärldens mest effektiva batteri - SOLARWATT MyReserve
Kontakta oss

Kontakta oss gärna med frågor och funderingar så återkommer vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt