SOLCELLSPAKET AV HÖGSTA KVALITET

Komplett solcellspaket instalerat och producerar solel
Installation av solceller på villa i Tullinge
Solceller S-Class Vision 60 Black för elproduktion med marknadens bästa garantier
Närbild på solceller installerade på villatak i Torshälla, Eskilstuna

Alla våra solcellspaket innehåller tyska produkter av högsta kvalitet som är noggrant utvalda för att ge maximal elproduktion samt fungera utan problem och service under många år.
EcoKraft samarbetar med SOLARWATT som är en av världens största leverantörer av kompletta solcellspaket. Vi erbjuder lösningar för utanpåliggande, integrerade, fasad, veranda och carport installationer och har solceller med marknadens bästa garantier till förmånliga priser.

Eftersom vi arbetar med kompletta solcellspaket skickas alltid rätt antal takinfästningar, skruvar, kontakter etc. samt att aluminiumprofilerna levereras i rätt längder. Då systemet levereras komplett kan allt material skickas direkt från fabriken till dig som kund, vilket sparar fraktkostnader. Önskar du att vi utför installationen görs denna normalt inom en vecka efter leverans. Vill du montera själv erbjuder vi fri support, utförliga monteringsanvisningar och garanterar en komplett byggsats för enkel installation.

Våra ingenjörer snö- och vindlastberäknar varje system för sig så att monteringssystemet blir korrekt dimensionerat. Genom att se till rådande förhållanden kalkyleras rätt antal takkrokar och rätt antal aluminiumskenor fram så att systemet står emot alla sorters väder.

Alla solcellsmoduler är plussorterade det vill säga att effekten alltid är lika med eller högre än effekten man betalar för.
Alla solceller från SOLARWATT är dessutom 100% PID-free.

SOLCELLSPAKETEN VI ERBJUDER

REDO FÖR EN KOSTNADSFRI PROJEKTERING OCH OFFERT?