Teknisk support - First Line Eskilstuna

Teknisk support - First Line Eskilstuna

2022-08-18
/
Tjänst i
Eskilstuna
/

ECOKRAFT erbjuder solceller för egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med europatillverkade marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Genom åren har vi samlat på oss massor av referenser och vi har monterat ca 50 MW solceller.

 

Vi jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning. Vårt stora kunnande, noggrannhet och fokus på kunden har lett till att allt fler väljer ECOKRAFT. Kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord som genomsyrar hela verksamheten.

 

ECOKRAFT fortsätter växa och söker nu en medarbetare till vår tekniska support.

 

Arbetsbeskrivning

Rollen innebär teknisk support och problemlösning till kunder och kollegor inom området solcellsintallation, batterilagring och elbilsladdning. Arbetsuppgifterna innefattar felsökning, hantering av garantiärenden, analys samt att åtgärda uppkomna problem och fel i samband med installation och underhåll av system. I arbetsuppgifterna ingår även administration och dokumentation.

Du arbetar dagligen med att ge hjälp över telefon och andra digitala vägar, till användare/kunder som har problem med delar av sin installation. Genom att ställa frågor till kunden ringar du in vad som orsakar kunden problem, vilket ställer krav på att du har en god kommunikativ förmåga. Du har fokus på en högkvalitativ kundupplevelse och leder problemlösningsprocessen genom analys och felsökning. Du samordnar insatser från andra team, förstår kundens tekniska behov och agerar som deras rådgivare och stöd.

Som support i första linjen ansvarar du primärt för att hantera inkommande frågor via telefon, mail samt våra interna kanaler. Du kommer att ha det primära ansvaret för kontakt och återkoppling till kund samt fördela ärenden, och skapa arbetsorder, till kollegor och fälttekniker. Kvalifikationer

Tidigare erfarenhet av arbete inom kundtjänst/support är ett krav och kunskaper inom IT, nätverk samt tekniska grundkunskaper är meriterande. Då resor i arbetet kan förekomma är körkort är meriterande. Då vi arbetar med europeiska produkter och kontakter med våra leverantörer är vanligt förekommande är goda kunskaper i engelska, tal och skrift, ett krav.

 

Personliga egenskaper

Som person ser vi att du är strukturerad, att du kan prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt och alltid vill ge kunden en bra upplevelse av ECOKRAFT som företag. Du slutför dina arbetsuppgifter, dokumenterar och lägger stor vikt vid att leverera hög kundnöjdhet och service. Du är flexibel och trivs med att inte alltid veta vad som dyker upp under en arbetsdag och ser uppgifterna som kommer in som en utmaning som ger dig energi. Du är van med att på egen hand söka lösningar och information och egenhändigt lösa problem. Då ECOKRAFT och branschen är under tillväxt ser vi att du som person behöver gilla förändring och att vara i ständig rörelse.

 

Är det dig vi söker? 🙂 In med din ansökan och ta chansen att bli en del av Customer Success och specifikt Teknisk support! Här kör vi dagliga incheckningar och resultatuppföljning veckovis. Vi är ett glatt gäng som ser fram emot att bli fler som kan hjälpa våra kunder med deras problem.

Du kommer att få utbildning i våra system och produkter under din första tid som anställd. Då vi jobbar som ett team, finns backup aldrig långt bort och vi tror på att vi alla i gruppen ständigt lär av varandra. Som anställd hos ECOKRAFT kommer du att få genomgå en utbildning i samtalsmetodik för att på bästa sätt kunna bemöta och hantera alla typer av kunder och samtal.

Vi erbjuder:

  •       Kollektivavtal 
  •       Friskvårdsbidrag
  •       Utbildning via ECOKRAFT Academy
  •      Utbildning i samtalsmetodik
  •      Löpande utbildning i våra produkter och tjänster
  •       Karriärsteg 
  •       Team-aktiviteter 
  •       Varierande arbetsdagar

 

Vi är ett härligt gäng som alla brinner för kundnöjdhet och som nu söker ytterligare en medarbetare till teamet. Hos oss får du arbeta med marknadsledande, högkvalitativa produkter, i en ständigt utvecklande organisation och i en expansiv bransch med goda framtidsutsikter. Vårt mål är att ta vara på våra medarbetares kompetens, driv och engagemang vilket gör att det finns möjligheter för att utvecklas och nya karriärsteg inom företaget.

Till Ansökan