Omfattning:

Heltid

Tillträde:

Omgående

plats:

Borlänge
Ansök direkt

Borlänge

Säljchef  

Vi är ett härligt gäng som alla brinner för kundnöjdhet. Hos oss får du arbeta med marknadsledande, högkvalitativa produkter, i en ständigt utvecklande organisation och i en expansiv bransch med goda framtidsutsikter. Vi välkomnar engagemang och eget driv. Här finns alltid möjligheter att utvecklas och ta nya karriärsteg.

ECOKRAFT fortsätter att växa och letar nu efter en medarbetare inom försäljning med uppgift som säljchef till vår verksamhet i Borlänge.

I rollen som säljchef leder du ditt säljkontor i vardagen med försäljning som huvudfokus, tillsammans med en hög kundnöjdhet i ditt distrikt. Du ansvarar för att uppfylla organisationens tillväxtmål genom att skapa ökad försäljning och ökad vinst. Har du erfarenhet av att arbeta i en ledande roll inom försäljning?

Trivs du med att motivera, utbilda samt driva försäljning och dessutom är på jakt efter nya utmaningar? Nu har du chansen att bli en del av vårt erfarna team och få vara med på en expansiv resa framåt i en relativt ny, spännande och grön bransch.

Arbetsuppgifter:

Ditt arbete innebär att du sätter planering och tillväxtmål för kontoret, både övergripande och nedbrutet på individer, väljer strategier för att uppnå mål och resultat samt aktivt tillsammans med teamet jobbar för att uppnå dessa. Vidare skapar du en tydlig strategisk plan och taktiskt kartlägger potentiella kunder.

Du planerar, följer upp, rekryterar och utbildar nya säljare samt har ett helhetsansvar för varje enskild säljare och dess prestationer. Dina arbetsuppgifter är både administrativa och operativa i form av att lösa problem på en övergripande nivå och daglig basis. Du är en nyckelperson i säljprojektens alla skeden; Prospektering, anbudsarbete, sambesök, projektering och överlämning, vilket gör det viktigt att kunna ha många bollar i luften samtidigt och ändå alltid vara “hands-on”.

Du kommer ha personal-, budget- och utbildningsansvar och rapporterar direkt till Regional försäljningschef. Som en del av ECOKRAFT, lägger du stor vikt vid kundnöjdhet och en säker och trygg arbetsplats där du alltid föregår med gott exempel.

Kvalifikationer

- Vi söker dig som har några års erfarenhet från försäljning och som därtill har haft en ledarroll tidigare, inom försäljning.

- Du är en naturlig ledare och förebild med en god förmåga att kommunicera både i tal och skrift.

- Planering och regelbunden avstämning vad gäller både resultat, kvalitet och effektivitet är en självklarhet och kommer naturligt för dig. Du är drivande, gör alltid det lilla extra och löser utmaningar på bästa sätt samt förstår vikten av att prioritera och att organisera för att genomföra din strategi. Du har ett helhetsperspektiv, strategiskt tänkande och lägger fokus på att ständigt ligga steget före.

- Datavana och körkort är ett krav

Då ECOKRAFT och branschen är under tillväxt ser vi att du som person behöver gilla förändring och att vara i ständig rörelse.

Sedan starten 2008 har vi strävat efter att vara Sveriges tryggaste solcellsleverantör. För dig som medarbetare innebär det bland annat att du skyddas av kollektivavtal, och att vi har schyssta arbetsförhållanden i alla led.

Vi erbjuder

- Kollektivavtal

- Frihet under egen ansvar

- Friskvårdsbidrag

- Utbildning via ECOKRAFT Academy

- Karriärsteg

- Team-aktiviteter

- Varierande arbetsdagar

Är det dig vi söker som vår framtida medarbetare och kollega? Välkommen in med din ansökan. Vi undanbeder oss vänligt men bestämt från uppsökande kontakt av bemannings- och rekryteringsföretag!

Medarbetare

Nyfiken på vilka vi är?

Här får du träffa oss som arbetar på ECOKRAFT. Vi är ett härligt gäng som alla brinner för att göra våra kunder nöjda, och vi ser alltid till att ha roligt längs vägen. Bekanta dig med någon av oss för att få en inblick i vår händelserika vardag.

Montör

”Det är ett oerhört krävande jobb, men vi gör det tillsammans.”

Möt jesper

Teknisk Support

”Vi alla brinner för att leverera en produkt av högsta klass”

Möt nicklas