Säljchef Kalmar

Säljchef Kalmar

2022-07-22
/
Tjänst i
Kalmar
/

ECOKRAFT erbjuder solceller för egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med europatillverkade marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Genom åren har vi samlat på oss massor av referenser och vi har monterat ca 42 MW solceller.

 

Vi jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning. Vårt stora kunnande, noggrannhet och fokus på kunden har lett till att allt fler väljer oss. Kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord som genomsyrar hela verksamheten.

 

ECOKRAFT fortsätter att växa och letar nu efter en Säljchef till vår verksamhet i Kalmar.

 

I rollen som Säljchef leder du ditt säljkontor i vardagen med försäljning som huvudfokus, tillsammans med en hög kundnöjdhet i ditt distrikt. Du ansvarar för att uppfylla organisationens tillväxtmål genom att skapa ökad försäljning och ökad vinst.    

 

Har du erfarenhet av att arbeta i en ledande roll inom försäljning B2C/B2B? Trivs du med att motivera, utbilda samt driva försäljning och dessutom är på jakt efter nya utmaningar? Nu har du chansen att bli en del av vårt erfarna team och få vara med på en expansiv resa framåt i en relativt ny, spännande och grön bransch.  🙂

 

Arbetsuppgifter:

Ditt arbete innebär att du sätter planering och tillväxtmål för kontoret, både övergripande och nedbrutet på individer, väljer strategier för att uppnå mål och resultat samt aktivt tillsammans med teamet jobbar för att nå dessa. Vidare skapar du en tydlig strategisk plan och kartlägger taktiskt potentiella kunder. 

 

Du planerar, följer upp, rekryterar och utbildar nya säljare samt har ett helhetsansvar för varje enskild säljare och dess prestationer. Dina arbetsuppgifter är både administrativa och operativa i form av att lösa problem på en övergripande nivå och daglig basis. Du är en nyckelperson i säljprojektens alla skeden; Prospektering, anbudsarbete, sambesök, projektering och överlämning, vilket gör det viktigt att kunna ha många bollar i luften samtidigt och ändå alltid vara “ hands-on”.

Som en del av ECOKRAFT, lägger du stor vikt vid kundnöjdhet och en säker och trygg arbetsplats där du alltid föregår med gott exempel.

 

Du kommer ha personal-, budget- och utbildningsansvar och rapporterar direkt till Regional försäljningschef. 

 

 

Kvalifikationer

 

Vi söker dig som har några års erfarenhet från försäljning B2C/B2B och som därtill har haft en ledarroll tidigare, inom försäljning.

Du är en naturlig ledare och förebild med en god förmåga att kommunicera både i tal och skrift.

Planering och regelbunden avstämning vad gäller både resultat, kvalitet och effektivitet är en självklarhet och kommer naturligt för dig.  Du är drivande, gör alltid det lilla extra och löser utmaningar på bästa sätt samt förstår vikten av att prioritera och att organisera för att genomföra din strategi. Du har ett helhetsperspektiv, strategiskt tänkande och lägger fokus på att ständigt ligga steget före.

Datavana och körkort är ett krav.

 

Är det dig jag söker som min framtida medarbetare och kollega? Välkommen in med din ansökan via länken nedan 🙂

Urval sker löpande och i semestertider ber vi om förståelse för längre återkopplingstider än normalt.

 

Vi erbjuder

  • Kollektivavtal
  • Frihet under egen ansvar 
  • Friskvårdsbidrag
  • Utbildning via ECOKRAFT Academy
  • Karriärsteg 
  • Team-aktiviteter 
  • Varierande arbetsdagar

 

 

Vi är ett härligt gäng som alla brinner för kundnöjdhet och som nu söker ytterligare en medarbetare till teamet. Hos oss får du arbeta med marknadsledande, högkvalitativa produkter, i en ständigt utvecklande organisation och i en expansiv bransch med goda framtidsutsikter. Vårt mål är att ta vara på våra medarbetares kompetens, driv och engagemang vilket gör att det finns möjligheter för att utvecklas och nya karriärsteg inom företaget.


Vi undanbeder oss vänligt men bestämt från uppsökande kontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Till Ansökan