Säljchef Borlänge

2020-11-29
/
Tjänst i
Borlänge
/

ECOKRAFT söker nu Säljchef till Borlänge

Har du erfarenhet av att arbeta i en ledande roll inom försäljning B2C/B2B?
Trivs du med att motivera, utbilda samt driva försäljning och dessutom är på jakt efter nya utmaningar?

Nu har du chansen att bli en del av vårt erfarna team och få vara med på en expansiv resa framåt i en relativt ny, spännande och grön bransch.


Arbetsuppgifter:

I rollen som Säljchef leder du ditt säljkontor i vardagen med försäljning som huvudfokus,  tillsammans med en hög kundnöjdhet i ditt distrikt. Du ansvarar för att uppfylla organisationens tillväxtmål genom att skapa ökad försäljning och ökad vinst.    

Ditt arbete innebär att du sätter planering och tillväxtmål för kontoret, både övergripande och nedbrutet på individer, väljer strategier för att uppnå mål och resultat samt kommunicerar ut dessa till dina medarbetare. Vidare skapar du en tydlig strategisk plan och kartlägger taktiskt potentiella kunder.

Du planerar, följer upp, rekryterar och utbildar nya säljare samt har ett helhetsansvar för varje enskild säljare och dess prestationer. Dina arbetsuppgifter är både administrativa och operativa i form av att lösa problem på en övergripande nivå och daglig basis.

Du är en nyckelperson i säljprojektens alla skeden; Prospektering, anbudsarbete, sambesök, projektering och överlämning, vilket gör det viktigt att kunna ha många bollar i luften samtidigt och ändå alltid vara “ hands-on”.

Du kommer ha personal-, budget- och utbildningsansvar och rapporterar direkt till Regional försäljningschef.

Som en del av ECOKRAFT, lägger du stor vikt vid kundnöjdhet och en säker och trygg arbetsplats där du alltid föregår med gott exempel.


Kvalifikationer:

Vi söker dig som har några års erfarenhet från försäljning B2C/B2B och som därtill har haft en ledarroll tidigare, inom försäljning. Datavana och körkort är ett krav.

Du är en naturlig ledare och förebild med en god förmåga att kommunicera både i tal och skrift.

Du skapar och upprätthåller goda relationer och motiverar andra till utveckling. Planering och regelbunden avstämning vad gäller både resultat, kvalitet och effektivitet är en självklarhet och kommer naturligt för dig.  Du är drivande, gör alltid det lilla extra och löser utmaningar på bästa sätt samt förstår vikten av att prioritera och att organisera för att genomföra din strategi. Du har ett helhetsperspektiv, strategiskt tänkande och lägger fokus på att ständigt ligga steget före.

Känner du igen dig i kravprofilen? - Välkommen in med din ansökan.


Om företaget

ECOKRAFT grundades 2008 och är ett snabbt växande företag och ledande aktör på marknaden för solcellssystem, batterilagringslösningar, laddinfrastruktur och smart styrning.

ECOKRAFT har en unik kvalitetsdriven kultur som rotar sig djupt och genomsyrar hela organisationen. Vi har sedan starten 2008 jobbat med tyska högkvalitetsprodukter och har installerat över 2000 anläggningar i Sverige. Samtliga med montagesystem anpassade för svenska förhållanden och beräknade med svenska snö- och vindlaster.

Vi levererar en helhetsupplevelse med kunden i fokus vilket gör oss till Sveriges tryggaste solcellsleverantör och det självklara valet för framtidens energianvändning.

Placering: Borlänge

Heltid

Till Ansökan