Säljare Kristianstad

2021-02-22
/
Tjänst i
Kristianstad
/

ECOKRAFT söker säljare i Kristianstad

ECOKRAFT fortsätter framgången och vi letar nu efter ytterligare medarbetare inom försäljning i Kristianstad med omnejd.

Vi är på jakt efter dig som brinner för försäljning, och som har erfarenheten och kreativiteten att hitta nya kunder och förädla befintliga kundrelationer.
Våra säljare är proaktiva och hungriga som trivs med att arbeta i högt tempo, utstrålar energi och ser varje utmaning som en möjlighet. Hos oss kommer du att ansvara för försäljning av marknadsledande, högkvalitativa solcellssystem, batterilagringssystem samt system inom elbilsladdning. Du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor för att uppnå bästa resultat och ge överlägsen kundservice. Om du känner igen dig i beskrivningen ovan, och du dessutom har ett verkligt intresse för framtidens energianvändning, så kan detta vara jobbet för dig!

Ansvarsuppgifter

Projektering och försäljning av solcellssystem.
Öka kunskapen och intresset för ECOKRAFT och våra produkter.
Organisera och genomföra säljfrämjande aktiviteter.
Presentera produkterna genom att förklara funktioner, garantier, design och service.
Ge snabb respons och uppföljning på förfrågningar.
Representera ECOKRAFT på ett professionellt och ansvarsfullt sätt i all kommunikation med andra, både inom och utanför företaget.

Krav på sökande

Grundläggande säljerfarenhet är en förutsättning.
God datorvana samt kännedom om affärssystem och CRM-system.
Förmåga att arbeta självständigt samt skapa ett nätverk av potentiella kunder och beslutsfattare.
Kunna arbeta systematiskt och strukturerat under säljprocessen.
God kommunikationsförmåga i både svenska och engelska.
Giltigt B-körkort.

Ansökan

Skicka din formella ansökan via länken nedan.

Vi undanbeder oss vänligt men bestämt från uppsökande kontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Om Företaget

ECOKRAFT erbjuder solceller för egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med europatillverkade marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Genom åren har vi samlat på oss massor av referenser och vi har monterat ca 16 MW solceller. Vi jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning. Vårt stora kunnande, noggrannhet och fokus på kunden har lett till att allt fler väljer ECOKRAFT. Kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord som genomsyrar hela verksamheten.

ECOKRAFT finns idag representerade i Eskilstuna, Stockholm, Göteborg, Växjö, Västerås och Kristianstad.

Till Ansökan