Omfattning:

Heltid

Tillträde:

Omgående

plats:

Stockholm Norr
Ansök direkt

Stockholm Norr

Säljare B2B

ECOKRAFT fortsätter att växa och letar nu efter medarbetare inom försäljning mot företag till vår verksamhet i Stockholm.

Vi är ett härligt gäng som alla brinner för kundnöjdhet. Hos oss får du arbeta med marknadsledande, högkvalitativa produkter, i en ständigt utvecklande organisation och i en expansiv bransch med goda framtidsutsikter. Vi välkomnar engagemang och eget driv. Här finns alltid möjligheter att utvecklas och ta nya karriärsteg.

Har du erfarenhet av liknande uppgifter och lockas av variation och att inte arbetsdagarna alltid ser lika ut? Då kan det vara just dig vi söker som vår nya kollega!

Arbetsuppgifter:

Din viktigaste uppgift som B2B-säljare hos oss är att bygga relationer med nya kunder inom våra större kundprojekt bl.a. segmenten Lantbruk/Kommersiella/Industriella fastigheter samt BRF: er.

Du jobbar löpande med att hitta nya affärsmöjligheter och utveckla befintliga samarbeten på regional nivå. Du drivs av att bygga relationer, vara lösningsfokuserad och skapa nya affärer där högsta kundnöjdhet står i fokus. Du tillhör säljteamet i Stockholm och rapporterar direkt till Nationell försäljningschef B2B.

Kvalifikationer

- Gedigen erfarenhet (minst 2 år) med dokumenterade goda resultat inom B2B försäljning.

- Förmåga att arbeta självständigt samt skapa ett nätverk av potentiella kunder och beslutsfattare.

- Kunna arbeta systematiskt och strukturerat under långa säljprocesser.

- God datorvana samt kännedom om affärssystem och CRM-system.

- Meriterande med kunskap kring investeringar och bearbetning mot lantbruk, kommersiella fastigheter eller bostadsrättsföreningar. AB04/ABT06 är ett plus i kanten.

- Då ECOKRAFT och branschen är under tillväxt ser vi att du som person behöver gilla förändring och att vara i ständig rörelse.

Krav

- God kommunikationsförmåga i både svenska och engelska

- Giltigt B-körkort

Sedan starten 2008 har vi strävat efter att vara Sveriges tryggaste solcellsleverantör. För dig som medarbetare innebär det bland annat att du skyddas av kollektivavtal, och att vi har schyssta arbetsförhållanden i alla led.

Vi erbjuder

- Kollektivavtal

- Frihet under ansvar

- Varierande arbetsdagar

- Senaste tekniken på marknaden

- Friskvårdsbidrag

- Utbildning via ECOKRAFT Academy

- Karriärsteg 

- Team-aktiviteter 

Är det dig vi söker som vår framtida medarbetare och kollega? Vi undanbeder oss vänligt men bestämt från uppsökande kontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Medarbetare

Nyfiken på vilka vi är?

Här får du träffa oss som arbetar på ECOKRAFT. Vi är ett härligt gäng som alla brinner för att göra våra kunder nöjda, och vi ser alltid till att ha roligt längs vägen. Bekanta dig med någon av oss för att få en inblick i vår händelserika vardag.

Montör

”Det är ett oerhört krävande jobb, men vi gör det tillsammans.”

Möt jesper

Teknisk Support

”Vi alla brinner för att leverera en produkt av högsta klass”

Möt nicklas