Projektledare Göteborg

Projektledare Göteborg

2022-06-30
/
Tjänst i
Göteborg
/

ECOKRAFT erbjuder solceller för egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med europatillverkade marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Genom åren har vi samlat på oss massor av referenser och vi har monterat ca 42 MW solceller.


Vi jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning. Vårt stora kunnande, noggrannhet och fokus på kunden har lett till att allt fler väljer ECOKRAFT. Kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord som genomsyrar hela verksamheten.


ECOKRAFT fortsätter att växa och letar nu efter en medarbetare inom Produktion med fokus på projektledning till vårt kontor i Göteborg.


Har du erfarenhet av att arbeta med projektledning/innesälj och att vara nyckelpersonen som driver och organiserar projekt med fokus på kundnöjdhet? Uppskattar du därtill att arbeta strukturerat, serviceinriktat och i ett högt tempo kan det vara just dig vi söker som ny kollega till vårt team 🙂


Arbetsuppgifter:

Som projektledare hos ECOKRAFT kommer du att framförallt leda större installationer av solcellsanläggningar hos företag, lantbruk och BRF’er men även mindre projekt hos privatkunder kan förekomma. Du har direktkontakt med kund och ansvarar för att driva varje projekt utifrån bästa förmåga och se till att alla inblandade parter jobbar mot samma mål.


I teamet är du nyckelpersonen som planerar, organiserar och driver solcellsinstallationen från beställning till driftsättning. Du är bryggan mellan ECOKRAFT och kunden och den som tillsammans med Montagechef ser till att projektet håller sig till budget, tidplan, följer alla regelverk, håller hög kvalité och att arbetet utförs på ett säkert sätt.


I din roll som Projektledare kommer dina arbetsuppgifter bla innebära:

  • Ansvar för projektflöden, beställningar av underentreprenörer, logistiklösningar kring uppdragen och 2nd line-support.
  • Överlämning av projekt till produktion, säkerställa uppdraget innan vi går vidare i produktion samt registrera det i vårt affärssystem Visma.


Kvalifikationer:

Vi söker dig med relevant arbetslivserfarenhet av att driva projekt eller arbete som Innesäljare, och ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning eller erfarenhet inom bygg- och anläggningsproduktion. Erfarenhet av BAS-U/BAS-P uppdrag och dokumenterade kunskaper i entreprenadjuridik och PBL är meriterande, liksom erfarenhet från liknande verksamhet/ uppgifter, samt produktionstekniska kunskaper och en teknisk förståelse.  


I rollen kommer du dagligen att vara i kontakt med entreprenörer, kunder och leverantörer men även intern personal som säljare och montörer. Vi ser därmed att du har en kommunikativ förmåga och är van att arbeta med telefonen och datorn som dina främsta arbetsverktyg. Ett krav är att du hanterar det svenska språket flytande i tal och skrift.


Du är vara självgående men uppskattar och värderar att kunna jobba i grupp mot ett gemensamt mål. Vi ser att du är en person som gillar utmaningar, har en förmåga att hitta lösningar och klarar stundtals högt tempo med varierande uppgifter.


Du har som projektledare även ett uppföljningsansvar efter avslutat projekt och redovisar resultat till företagets Produktionschef. Vi ser därför att du förstår vikten av att arbeta efter uppsatta rutiner, är strukturerad, noggrann och effektiv, med ständigt fokus på kvalitet, service och leverans. Din positiva inställning och initiativförmåga gör att du kommer passa på ECOKRAFT.


B-körkort och god datorvana är ett krav för tjänsten.


Är det dig jag söker som min framtida medarbetare och kollega? Välkommen in med din ansökan via länken nedan 🙂 Vi undanbeder oss vänligt men bestämt från uppsökande kontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Vi erbjuder:

  • Kollektivavtal 
  • Friskvårdsbidrag
  • Utbildning via ECOKRAFT Academy
  • Karriärsteg 
  • Team-aktiviteter 
  • Varierande arbetsdagar


Vi är ett härligt gäng som alla brinner för kundnöjdhet och som nu söker ytterligare en medarbetare till teamet. Hos oss får du arbeta med marknadsledande, högkvalitativa produkter, i en ständigt utvecklande organisation och i en expansiv bransch med goda framtidsutsikter. Vårt mål är att ta vara på våra medarbetares kompetens, driv och engagemang vilket gör att det finns möjligheter för att utvecklas och nya karriärsteg inom företaget.

Till Ansökan