Omfattning:

Heltid

Tillträde:

Omgående

plats:

Eskilstuna
Ansök direkt

Eskilstuna

Projektledare

Vi är ett härligt gäng som alla brinner för kundnöjdhet. Hos oss får du arbeta med marknadsledande, högkvalitativa produkter, i en ständigt utvecklande organisation och i en expansiv bransch med goda framtidsutsikter. Vi välkomnar engagemang och eget driv. Här finns alltid möjligheter att utvecklas och ta nya karriärsteg.

ECOKRAFT söker nu efter en erfaren Projektledare som lockas av variation och att inte arbetsdagarna alltid ser lika ut. Då ECOKRAFT och branschen är under tillväxt ser vi att du som person behöver gilla förändring och att vara i ständig rörelse.


Arbetsuppgifter:

Som projektledare hos ECOKRAFT kommer du framförallt att leda större installationer av solcellsanläggningar hos företag, lantbruk och BRF’er men även mindre projekt hos privatkunder kan förekomma. Du har direktkontakt med kund och ansvarar för att driva varje projekt utifrån budget och deadlines samt att följa upp att alla inblandade parter jobbar mot samma mål.

I teamet är du nyckelpersonen som planerar, organiserar och driver solcellsinstallationen från beställning till driftsättning. Du är bryggan mellan ECOKRAFT och kunden och den som tillsammans med Montagechef ser till att projektet håller sig till budget, tidplan, följer alla regelverk, håller hög kvalité och att arbetet utförs på ett säkert sätt.

I din roll som Projektledare kommer dina arbetsuppgifter bla innebära:


  • Ansvar för projektflöden, beställningar av underentreprenörer, logistiklösningar kring uppdragen och 2nd line-support.
  • Överlämning av projekt till produktion, säkerställa uppdraget innan vi går vidare i produktion samt registrera det i vårt affärssystem Visma.
  • Uppföljning av fakturor och ansvar att följa upp projektets budget


Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant arbetslivserfarenhet av att arbeta som projektledare och ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning eller erfarenhet inom bygg- och anläggningsproduktion. Dokumenterad kunskap i entreprenadjuridik, ABT 06, PBL och dokumentationskrav för projekt inom olika typer av fastighetstyper är meriterande, liksom erfarenhet från liknande verksamhet och uppgifter, liksom produktionstekniska kunskaper.  

I rollen kommer du dagligen att vara i kontakt med underentreprenörer, kunder och leverantörer men även intern personal som säljare och montörer. Vi ser därmed att du har en kommunikativ förmåga och är van att arbeta med telefonen och datorn som dina främsta arbetsverktyg.

Du bör vara självgående men uppskattar och värderar att kunna jobba i grupp mot ett gemensamt mål. Vi ser att du är en person som gillar utmaningar, har en förmåga att hitta lösningar och klarar stundtals högt tempo med varierande uppgifter. Du arbetar strukturerat och att tydligt dokumentera under projektets gång är för dig en självklarhet.

Du har som projektledare även ett uppföljningsansvar under och efter avslutat projekt, och redovisar resultat till företagets Installationschef.  Vi ser därför att du förstår vikten av att arbeta efter uppsatta rutiner, är strukturerad, noggrann och effektiv, med ständigt fokus på kvalitet, service och leverans. Din positiva inställning och initiativförmåga gör att du kommer passa på ECOKRAFT.

Krav

Svenska flytande i tal och skrift

B-körkort och god datorvana

Utbildning BAS-P/BAS-U

Välkommen in med din ansökan via länken nedan 🙂 Vi undanbeder oss vänligt men bestämt från uppsökande kontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Sedan starten 2008 har vi strävat efter att vara Sveriges tryggaste solcellsleverantör. För dig som medarbetare innebär det bland annat att du skyddas av kollektivavtal, och att vi har schyssta arbetsförhållanden i alla led.

Vi erbjuder

  • Kollektivavtal
  • Frihet under egen ansvar 
  • Varierande arbetsdagar
  • Friskvårdsbidrag
  • Utbildning via ECOKRAFT Academy
  • Karriärsteg 
  • Team-aktiviteter 

Medarbetare

Nyfiken på vilka vi är?

Här får du träffa oss som arbetar på ECOKRAFT. Vi är ett härligt gäng som alla brinner för att göra våra kunder nöjda, och vi ser alltid till att ha roligt längs vägen. Bekanta dig med någon av oss för att få en inblick i vår händelserika vardag.

Montör

”Det är ett oerhört krävande jobb, men vi gör det tillsammans.”

Möt jesper

Teknisk Support

”Vi alla brinner för att leverera en produkt av högsta klass”

Möt nicklas