Montageledare Växjö

Montageledare Växjö

2021-05-24
/
Tjänst i
Växjö
/

ECOKRAFT erbjuder solceller för egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med europatillverkade marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Genom åren har vi samlat på oss massor av referenser och vi har monterat ca 50 MW solceller.


Vi jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning. Vårt stora kunnande, noggrannhet och fokus på kunden har lett till att allt fler väljer ECOKRAFT. Kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord som genomsyrar hela verksamheten.


ECOKRAFT fortsätter att växa och letar nu efter en medarbetare inom Montage med uppgift som Montageledare till vår verksamhet i Växjö.


Som en del av ett team av montörer, är ni företagets ansikte utåt när ni installerar anläggningarna hos kund. Som montageledare fördelar och leder du arbetet i ditt team.


Har du erfarenhet av liknande uppgifter och lockas av variation och att inte arbetsdagarna alltid ser lika ut? Då kan det vara just dig vi söker som vår nya kollega 🙂


Arbetsuppgifter:

Som Montageledare hos oss på ECOKRAFT arbetar du främst ute på plats hos våra kunder med att, tillsammans med ditt team, montera solceller på hustak.

Din uppgift kommer vara att leda arbetet så att installation av solceller och förberedelse för våra elektriker blir korrekt utfört liksom att arbetet genomförs så kostnadseffektivt som möjligt. Ni arbetar utomhus och arbetet kräver att du har en god förmåga att arbeta med händerna och med olika verktyg. Arbetet innebär tunga lyft och arbete på hög höjd. Du har kontinuerlig kontakt och dialog med våra kunder, projektörer och din Montagechef.


Kvalifikationer:

Vi söker dig som idag arbetar med installation av solceller eller har kunskap och erfarenhet inom liknande installationsarbeten, snickeri eller takläggning. Erfarenhet av att leda projekt samt arbetslag är meriterande men inget krav.


Arbetet kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och andra variabler, och vi letar därför efter dig som är lösningsorienterad och vågar ta egna initiativ och komma med kreativa idéer.


Som person är du ansvarfull, noggrann och pålitlig. Du är organiserad och strukturerad i ditt arbete och du är van att arbeta både i arbetslag och självständigt. Vi ser att du är engagerad i ditt arbete och alltid har som mål leverera hög kvalitet och kundnöjdhet. Därtill bör du vara social, ha kundnöjdhet som främsta mål, vara ansvarstagande och uppskatta varierande uppgifter under dina arbetsdagar. Då du kommer arbeta i ett team, lägger vi stor vikt vid att du är bra på att samarbeta och kommunicera. Då ECOKRAFT och branschen är under tillväxt ser vi att du som person behöver gilla förändring och att vara i ständig rörelse.


Krav

B-körkort

Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.


Meriterande

Utbildning i att bygga byggnadsställningar, höghöjdsarbete och Heta Arbeten, är meriterande.


Tjänsten som Montageledare är på heltid med start omgående.


Känner du igen dig i kravprofilen? Välkommen in med din ansökan 🙂Till Ansökan