Omfattning:

Heltid

Tillträde:

Omgående

plats:

Stockholm Syd
Ansök direkt

Stockholm Syd

Montageledare


Vi är ett härligt gäng som alla brinner för kundnöjdhet. Hos oss får du arbeta med marknadsledande, högkvalitativa produkter, i en ständigt utvecklande organisation och i en expansiv bransch med goda framtidsutsikter. Vi välkomnar engagemang och eget driv. Här finns alltid möjligheter att utvecklas och ta nya karriärsteg.


ECOKRAFT fortsätter att växa och letar nu efter en medarbetare inom montage med uppgift som Montageledare till vår verksamhet i Stockholm Syd.

Som en del av ett team av montörer, är ni företagets ansikte utåt när ni installerar anläggningarna hos kund.

Har du erfarenhet av liknande uppgifter och lockas av variation och att inte arbetsdagarna alltid ser lika ut? Då kan det vara just dig vi söker som vår nya kollega 🙂


Arbetsuppgifter:

Som Montageledare hos oss på ECOKRAFT arbetar du främst ute på plats hos våra kunder med att, tillsammans med ditt team, montera solceller på hustak.

Din uppgift kommer vara att leda arbetet så att installation av solceller och förberedelse för våra elektriker blir korrekt utfört liksom att arbetet genomförs så kostnadseffektivt som möjligt. Ni arbetar utomhus och arbetet kräver att du har en god förmåga att arbeta med händerna och med olika verktyg. Arbetet innebär tunga lyft och arbete på hög höjd. Du har kontinuerlig kontakt och dialog med våra kunder, projektörer och din Montagechef.  


Kvalifikationer


Vi söker dig som idag arbetar med installation av solceller eller har kunskap och erfarenhet inom liknande installationsarbeten, snickeri eller takläggning.


Arbetet kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och andra variabler, och vi letar därför efter dig som är lösningsorienterad och vågar ta egna initiativ och komma med kreativa idéer.


Som person är du ansvarfull, noggrann och pålitlig. Du är organiserad och strukturerad i ditt arbete och du är van att arbeta både i arbetslag och självständigt. Vi ser att du är engagerad i ditt arbete och alltid har som mål leverera hög kvalitet och kundnöjdhet. Därtill bör du vara social, ha kundnöjdhet som främsta mål, vara ansvarstagande och uppskatta varierande uppgifter under dina arbetsdagar. Då du kommer arbeta i ett team, lägger vi  stor vikt vid att du är bra på att samarbeta och kommunicera. Då ECOKRAFT och branschen är under tillväxt ser vi att du som person behöver gilla förändring och att vara i ständig rörelse.

Krav

B-körkort

Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Meriterande

Erfarenhet av att leda projekt samt arbetslag.

Utbildning i att bygga byggnadsställningar, höghöjdsarbete och Heta Arbeten.Är det dig jag söker som min framtida medarbetare och kollega? Välkommen in med din ansökan via länken nedan 🙂 Vi undanbeder oss vänligt men bestämt från uppsökande kontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Sedan starten 2008 har vi strävat efter att vara Sveriges tryggaste solcellsleverantör. För dig som medarbetare innebär det bland annat att du skyddas av kollektivavtal, och att vi har schyssta arbetsförhållanden i alla led.


Vi erbjuder

  • Kollektivavtal
  • Frihet under egen ansvar 
  • Varierande arbetsdagar
  • Friskvårdsbidrag
  • Utbildning via ECOKRAFT Academy
  • Karriärsteg 
  • Team-aktiviteter

Medarbetare

Nyfiken på vilka vi är?

Här får du träffa oss som arbetar på ECOKRAFT. Vi är ett härligt gäng som alla brinner för att göra våra kunder nöjda, och vi ser alltid till att ha roligt längs vägen. Bekanta dig med någon av oss för att få en inblick i vår händelserika vardag.

Montör

”Det är ett oerhört krävande jobb, men vi gör det tillsammans.”

Möt jesper

Teknisk Support

”Vi alla brinner för att leverera en produkt av högsta klass”

Möt nicklas