Omfattning:

Heltid

Tillträde:

Omgående

plats:

Eskilstuna
Ansök direkt

Eskilstuna

Montagechef

ECOKRAFT letar nu efter en montagechef till vår verksamhet i Eskilstuna.

Vi är ett härligt gäng som alla brinner för kundnöjdhet. Hos oss får du arbeta med marknadsledande, högkvalitativa produkter, i en ständigt utvecklande organisation och i en expansiv bransch med goda framtidsutsikter. Vi välkomnar engagemang och eget driv. Här finns alltid möjligheter att utvecklas och ta nya karriärsteg.

Har du erfarenhet av liknande uppgifter och lockas av variation och att inte arbetsdagarna alltid ser lika ut? Då kan det vara just dig vi söker som vår nya kollega!

Arbetsuppgifter:

Som montagechef på ECOKRAFT har du personalansvar för våra montörer och elektriker. Du ansvarar för att leda och fördela arbetet samt för samordning av våra montageteam som är bundna till Eskilstunakontoret.

Rollen innebär att tillsammans med våra montageledare tillse montageresurser för våra projekt som varierar i omfattning. Som montagechef ansvarar du för planering av uppstart och att det specifika montaget färdigställs enligt kvalitetsmål, tidsramar, och ekonomisk planering.

Vid besiktning är du ECOKRAFTs representant som ser till att eventuella besiktningsanmärkningar åtgärdas. Dina arbetsuppgifter är både administrativa och operativa.

I dina arbetsuppgifter ingår även bland annat:

- Som en del av ECOKRAFT, lägger du stor vikt vid kundnöjdhet och en säker och trygg arbetsplats där du alltid föregår med gott exempel

-  Tillsätta och rekrytera rätt resurser

- Upprätta och bibehålla relationer med UE

- Vara delaktig i KMA-arbetet i projekten

- Medverka i projekteringsarbetet för att underlätta i montagearbetets senare skede

- Ansvara för montageschema och beställning och etablering av hjälpmedel (t ex ställning, liftar osv.)

- Ansvara för att all tidsrapportering sker effektivt och enligt plan samt stäms av varje vecka och att nödvändiga resurser tas in efter behov och säkerställa att produktionschef får korrekta uppgifter för projektets totala kostnader

- Bevaka att ändrings- och tilläggsarbeten beställs och handhas enligt bolagets policy

- Säkerställer att montagearbetet leder till en godkänd slutbesiktning vid överenskommen tidpunkt för överlämnande

- Attestera fakturor för montage som finns med i och överensstämmer med projektets kostnadsbudget

Kvalifikationer

Du är en naturlig ledare och förebild som har lätt för att samarbeta och med en god förmåga att kommunicera både i tal och skrift. Vi tror att du tidigare arbetat som filialchef. Du skapar och upprätthåller goda relationer och motiverar andra till utveckling. Planering och regelbunden avstämning vad gäller både tid, ekonomi och kvalitet är en självklarhet och kommer naturligt för dig.

I ditt jobb är du noggrann, strukturerad och tar ansvar för dina åtaganden. I möten med andra människor är du drivande utan att tappa förmågan att vara lyhörd. Du är drivande och löser utmaningar på bästa sätt och tycker om att komma med nya idéer och har stort säkerhetsengagemang.

Vi söker dig med förmåga att planera för andra och säkerställa att planeringen följs och fungerar i praktiken. Du trivs med en vardag där saker ständigt förändrar schemat varpå kunder måste hållas informerade. Vi tror att du jobbat i en liknande roll förut, där du planerat för resurser, produktion, personal eller dylikt med erfarenhet från byggbranschen. Då ECOKRAFT och branschen är under tillväxt ser vi att du som person behöver gilla förändring och att vara i ständig rörelse.

Krav

- Giltigt B-körkort

- Goda datorkunskaper

- God kommunikationsförmåga i både svenska och engelska

Meriterande

Du har relevant branschkunskap och är väl förtrogen med byggprocessen

- Utbildad elektriker eller ledarerfarenhet från elbranschen

- Tidigare erfarenheter av personalansvar

- Du har god kännedom om entreprenadjuridik

- Bas U/P

- AB/ABT

Sedan starten 2008 har vi strävat efter att vara Sveriges tryggaste solcellsleverantör. För dig som medarbetare innebär det bland annat att du skyddas av kollektivavtal, och att vi har schyssta arbetsförhållanden i alla led.

Vi erbjuder

- Kollektivavtal

- Frihet under eget ansvar

- Varierande arbetsdagar

- Friskvårdsbidrag

- Utbildning via ECOKRAFT Academy

- Karriärsteg

- Team-aktiviteter 

Är det dig vi söker som framtida medarbetare och kollega? Välkommen in med din ansökan. Vi undanbeder oss vänligt men bestämt från uppsökande kontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Medarbetare

Nyfiken på vilka vi är?

Här får du träffa oss som arbetar på ECOKRAFT. Vi är ett härligt gäng som alla brinner för att göra våra kunder nöjda, och vi ser alltid till att ha roligt längs vägen. Bekanta dig med någon av oss för att få en inblick i vår händelserika vardag.

Montör

”Det är ett oerhört krävande jobb, men vi gör det tillsammans.”

Möt jesper

Teknisk Support

”Vi alla brinner för att leverera en produkt av högsta klass”

Möt nicklas