Montagechef Borlänge

2021-06-18
/
Tjänst i
Borlänge
/

ECOKRAFT söker nu Montagechef till Borlänge

Vi söker dig med förmåga att planera för andra och säkerställa att planeringen följs och fungerar i praktiken. Du trivs med en vardag där saker ständigt förändrar schemat varpå kunder måste hållas informerade. Vi tror att du jobbat i en liknande roll förut, där du planerat för resurser, produktion, personal eller dylikt med erfarenhet från byggbranschen.  

Nu har du chansen att bli en del av ett erfaret, expansivt företag i en relativt ny, spännande, grön bransch.


ARBETSUPPGIFTER

Som montagechef på ECOKRAFT har du personalansvar för våra montörer och ansvarar för att leda och fördela arbetet samt för samordning av våra montageteam som är bundna till kontoret. Rollen innebär att tillsammans med våra montageledare tillse montageresurser för våra projekt som varierar i omfattning, både på kortare och längre strategisk sikt. Som montagechef ansvarar du för planering av uppstart och att det specifika montaget färdigställs enligt kvalitetsmål, tidsramar, och ekonomisk planering.

Vid besiktning är du ECOKRAFTs representant som ser till att eventuella besiktningsanmärkningar åtgärdas. Dina arbetsuppgifter är både administrativa och operativa i form av att lösa problem på en övergripande nivå.


I dina arbetsuppgifter ingår även bland annat:

 1. Tillsätta och rekrytera rätt resurser.
 2. Samordningsansvar för resurser inom elinstallation tillsammans med Elchef
 3. Upprätta och bibehålla relationer med UE
 4. Vara delaktig i KMA-arbetet i projekten.
 5. Medverka i projekteringsarbetet för att underlätta i montagearbetets senare skede
 6. Ansvara för montageschema och beställning och etablering av hjälpmedel (t ex ställning, liftar osv.)
 7. Ansvara mot beställaren
 8. Ansvara för att all tidrapportering sker effektivt och enligt plan samt stäms av varje vecka och att nödvändiga resurser tas in efter behov och säkerställa att produktionschef får korrekta uppgifter för projektets totala kostnader
 9. Bevaka att ändrings- och tilläggsarbeten beställs och handhas enligt bolagets policy
 10. Säkerställer att montagearbetet leder till en godkänd slutbesiktning vid överenskommen tidpunkt för överlämnande
 11. Attestera fakturor för montage som finns med i och överensstämmer med projektets kostnadsbudget


Som en del av ECOKRAFT, lägger du stor vikt vid kundnöjdhet och en säker och trygg arbetsplats där du alltid föregår med gott exempel.


KVALIFIKATIONER

Du är en naturlig ledare och förebild som har lätt för att samarbeta och med en god förmåga att kommunicera både i tal och skrift.

Du skapar och upprätthåller goda relationer och motiverar andra till utveckling. Planering och regelbunden avstämning vad gäller både tid, ekonomi och kvalitet är en självklarhet och kommer naturligt för dig. I ditt jobb är du noggrann, strukturerad och tar ansvar för dina åtaganden. I möten med andra människor är du drivande utan att tappa förmågan att vara lyhörd.

Du är drivande och löser utmaningar på bästa sätt och tycker om att komma med nya idéer och har stort säkerhetsengagemang.


MERITERANDE KVALIFIKATIONER

 1. Du har relevant branschkunskap och är väl förtrogen med byggprocessen
 2. Tidigare erfarenheter av personalansvar.
 3. Du har god kännedom om entreprenadjuridik
 4. Goda datorkunskaper och körkort är ett krav


Känner du igen dig i kravprofilen? Välkommen in med din ansökan 🙂


Placering: Borlänge

Heltid

OM FÖRETAGET

ECOKRAFT erbjuder solceller för egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med europatillverkade marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Genom åren har vi samlat på oss massor av referenser och vi har monterat ca 16 MW solceller.

Vi jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning. Vårt stora kunnande, noggrannhet och fokus på kunden har lett till att allt fler väljer ECOKRAFT.

Kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord som genomsyrar hela verksamheten.

ECOKRAFT finns idag representerade i Eskilstuna, Stockholm, Norrköping, Göteborg, Västerås, Växjö, Malmö och Kristianstad.

Till Ansökan