Lantbruksäljare Eskilstuna

Lantbruksäljare Eskilstuna

2021-07-06
/
Tjänst i
Eskilstuna
/

ECOKRAFT erbjuder solceller för egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med europatillverkade marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Genom åren har vi samlat på oss massor av referenser och vi har monterat ca 42 MW solceller.

 

Vi jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning. Vårt stora kunnande, noggrannhet och fokus på kunden har lett till att allt fler väljer oss. Kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord som genomsyrar hela verksamheten.

 

ECOKRAFT fortsätter att växa och letar nu efter medarbetare inom försäljning med fokus på Lantbruksfastigheter till flera av våra kontor.

 

Vi är på jakt efter dig som brinner för försäljning, som gillar och kan prata med bönder på bönders vis, har erfarenheten och kreativitet att hitta nya kunder samt förädla befintliga kundrelationer.

 

Som en del av vår säljorganisation blir du en del av ett team med proaktiva och hungriga säljare som trivs med att arbeta i högt tempo, utstrålar energi och ser varje utmaning som en möjlighet. Hos oss kommer du att ansvara för försäljning av marknadsledande, högkvalitativa solcellssystem, batterilagringssystem samt system inom elbilsladdning. Du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor för att uppnå bästa resultat och ge överlägsen kundservice.

 

Om du känner igen dig i beskrivningen ovan, och du dessutom har ett verkligt intresse för framtidens energianvändning, så kan detta vara jobbet för dig! Nu har du chansen att bli en del av vårt erfarna team och få vara med på en expansiv resa framåt i en ny, spännande och grön bransch.  🙂

 

Arbetsuppgifter:

Din viktigaste uppgift som segmentsansvarig säljare inom lantbruk är att bygga långa relationer med nya kunder inom våra större kundprojekt. Du jobbar löpande med att hitta nya affärsmöjligheter och utveckla befintliga samarbeten på regional nivå. Du drivs av att bygga relationer, vara lösningsfokuserad och skapa nya affärer där högsta kundnöjdhet står i fokus.

Du tillhör det lokala säljteamet och rapporterar direkt till Säljchefen för ditt ansvarsområde.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med gedigen erfarenhet med dokumenterade goda resultat inom B2B försäljning. Vi ser att du kommer från en säljroll inom, eller med nära anknytning, till kundsegmentet lantbruk och meriterande är din kunskap om investeringar och verksamheter inom segmentet.

Du har en förmåga att arbeta självständigt, driva din egen försäljning och samt skapa ett nätverk av potentiella kunder och beslutsfattare. Då dessa säljprocesser kan vara långa behöver du vara uthållig och ha förmågan att arbeta systematiskt och strukturerat. Du uppskattar och värdesätter att ge dina kunder tydlig information, vägledning och underlag till att fatta rätt beslut i deras beslutsprocess.

Rollen kräver att du har god datorvana samt kännedom om affärssystem och CRM-system, liksom god kommunikationsförmåga i både svenska och engelska.

Giltigt B-körkort är ett krav.

 

Är det dig vi söker som vår framtida medarbetare, kollega och näste toppsäljare? Välkommen in med din ansökan via länken nedan 🙂

 

 

Vi erbjuder

  • Kollektivavtal
  • Frihet under egen ansvar 
  • Friskvårdsbidrag
  • Utbildning via ECOKRAFT Academy
  • Karriärsteg 
  • Team-aktiviteter 
  • Varierande arbetsdagar


Vi är ett härligt gäng som alla brinner för kundnöjdhet och som nu söker ytterligare en medarbetare till teamet. Hos oss får du arbeta med marknadsledande, högkvalitativa produkter, i en ständigt utvecklande organisation och i en expansiv bransch med goda framtidsutsikter. Vårt mål är att ta vara på våra medarbetares kompetens, driv och engagemang vilket gör att det finns möjligheter för att utvecklas och nya karriärsteg inom företaget.

Till Ansökan