Omfattning:

Heltid

Tillträde:

Omgående

plats:

Eskilstuna
Ansök direkt

Eskilstuna

Key Account Manager - Ecokraft Power Solutions

ECOKRAFT Power Solutions är vårt affärsområde där vi möter framtidens krav på solenergianläggningar i MW-klassen, solcellsparker och storskaliga batterilager. Vi behöver nu utöka teamet med ytterligare en Key Account Manager.


Ansvarsuppgifter

Dina viktigaste uppgifter som Key Account Manager hos oss är att vara en rådgivande partner av våra tekniska lösningar och hållbara investeringar kring energi och fastighet. Du drivs av att bygga långvariga relationer, att vara lösningsfokuserad och skapa nya affärer där högsta kundnöjdhet står i fokus. Du jobbar löpande med att hitta nya affärsmöjligheter och utveckla befintliga samarbeten på nationell nivå.

Du kommer att arbeta främst med solenergiprojekt i MW-klassen, storskalig batterilagring med balanstjänster mot Svenska Kraftnät samt solcellsparker. Du har ett stort intresse för teknik och hållbara energilösningar. Du tillhör ECOKRAFT Power Solutions och rapporterar direkt till Affärsområdeschef. Tillsammans med teamet av projektledare, projektörer, elansvarig, arbetsledare och montörer är du en del av vår fantastiska resa mot ett hållbarare samhälle och blir en viktig spelare i omställningen och elektrifieringen som sker omkring oss.


Kvalifikationer

Gedigen erfarenhet med dokumenterade goda resultat inom B2B försäljning.

Teknisk bakgrund, gärna inom el eller byggsektorn.

Förmåga att arbeta självständigt samt skapa ett nätverk av potentiella kunder och beslutsfattare.

Kunna arbeta systematiskt och strukturerat under långa säljprocesser.

God datorvana samt kännedom om affärssystem och CRM-system.

Meriterande med kunskap kring investeringar och verksamhet mot stora företag och koncerner.

Då ECOKRAFT och branschen är under tillväxt ser vi att du som person behöver gilla förändring och att vara i ständig rörelse.


Krav på sökande

God kommunikationsförmåga i både svenska och engelska.

Giltigt B-körkort.Vi erbjuder

  • Kollektivavtal 
  • Friskvårdsbidrag
  • Utbildning via ECOKRAFT Academy
  • Karriärsteg 
  • Team-aktiviteter 
  • Varierande arbetsdagar


Vi är ett härligt gäng som alla brinner för kundnöjdhet och som nu söker ytterligare en medarbetare till teamet. Hos oss får du arbeta med marknadsledande, högkvalitativa produkter, i en ständigt utvecklande organisation och i en expansiv bransch med goda framtidsutsikter. Vårt mål är att ta vara på våra medarbetares kompetens, driv och engagemang vilket gör att det finns möjligheter för att utvecklas och nya karriärsteg inom företaget.

Medarbetare

Nyfiken på vilka vi är?

Här får du träffa oss som arbetar på ECOKRAFT. Vi är ett härligt gäng som alla brinner för att göra våra kunder nöjda, och vi ser alltid till att ha roligt längs vägen. Bekanta dig med någon av oss för att få en inblick i vår händelserika vardag.

Montör

”Det är ett oerhört krävande jobb, men vi gör det tillsammans.”

Möt jesper

Teknisk Support

”Vi alla brinner för att leverera en produkt av högsta klass”

Möt nicklas