Administratör med inriktning IT Eskilstuna

Administratör med inriktning IT Eskilstuna

2022-09-19
/
Tjänst i
Eskilstuna
/

ECOKRAFT erbjuder solceller för egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med europatillverkade marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Genom åren har vi samlat på oss massor av referenser och vi har monterat ca 50 MW solceller.


Vi jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning. Vårt stora kunnande, noggrannhet och fokus på kunden har lett till att allt fler väljer ECOKRAFT. Kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord som genomsyrar hela verksamheten.

ECOKRAFT fortsätter att växa och letar nu efter en medarbetare inom administration med uppgifter inriktade mot IT till HK Eskilstuna.


Arbetsuppgifter:

Som Administratör med inriktning IT hos ECOKRAFT kommer du arbeta nära hela organisationen och kommer vara den som servar chefer och medarbetare med praktiska saker kring IT, datorer och telefoni. Du samarbetar med befintlig personal inom HR och ledning i en självständig och serviceinriktad roll. I rollen arbetar du operativt men med strategiska inslag där utrymme att utveckla processer, policys och rutiner, inom området, finns. Vi arbetar idag med en IT leverantör där du blir vår representant och kontaktperson.


Har du erfarenhet av liknande uppgifter? Då kan det vara just dig vi söker som vår nya kollega 🙂


Dina arbetsuppgifter innefattar men begränsas inte till:

 • Administration och beställningar av telefoni och växel.
 • Uppstart och avslut av mailkonton och övriga digitala verktyg vi använder såsom Gsuite, Asana mm
 • Beställning övrigt kontorsmaterial
 • Generella administrativa uppgifter


Kvalifikationer

Vi söker dig med minst gymnasieexamen, mycket god vana att arbeta med datorer och IT-system där det är meriterande om du har utbildning inom IT och erfarenhet av administrativa system.  Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av självständigt arbete i en central administrativ funktion, gärna med inriktning mot IT.  Du har lätt att sätta dig in i olika system och program, mycket goda IT-kunskaper på den nivån att du kan hjälpa andra med vanliga problem.


Personligt

Vi söker en erfaren och digital administratör. Du vill alltid ligga steget före, har en positiv attityd och en hög grad av servicekänsla. Du bemöter människor i din omgivning på ett professionellt och trevligt sätt. Du trivs med att få bidra med strategisk planering varvat med upprepade handfasta administrativa uppgifter. Att förbättra, strukturera och löpande arbeta med att organisera är något du drivs av. Med ditt strukturerade arbetssätt och ditt analytiska sinne får du saker att hända. Din förmåga att prioritera och planera möjliggör och underlättar både ditt och andras arbete. Du är van att kommunicera och att uttrycka dig väl i text på intranät och i guider till användare. Du har en mycket god förmåga att arbeta självgående, en stor drivkraft och initiativförmåga. Du är en förändringsinriktad person som motiveras av att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då ECOKRAFT och branschen är under tillväxt ser vi att du som person behöver gilla förändring och att vara i ständig rörelse.


Är det dig jag söker som min framtida medarbetare och kollega? Välkommen in med din ansökan via länken nedan 🙂 Vi undanbeder oss vänligt men bestämt från uppsökande kontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.


Vi erbjuder

 • Kollektivavtal
 • Frihet under eget ansvar 
 • Friskvårdsbidrag
 • Utbildning via ECOKRAFT Academy
 • Karriärsteg 
 • Team-aktiviteter 
 • Varierande arbetsdagar


Vi är ett härligt gäng som alla brinner för kundnöjdhet och som nu söker ytterligare en medarbetare till teamet. Hos oss får du arbeta med marknadsledande, högkvalitativa produkter, i en ständigt utvecklande organisation och i en expansiv bransch med goda framtidsutsikter. Vårt mål är att ta vara på våra medarbetares kompetens, driv och engagemang vilket gör att det finns möjligheter för att utvecklas och nya karriärsteg inom företaget.

Till Ansökan