Omfattning:

Heltid

Tillträde:

Maj

plats:

Eskilstuna
Ansök direkt

Eskilstuna

HR-generalist med inriktning rekrytering - vikariat

Vi är ett härligt gäng som alla brinner för kundnöjdhet. Hos oss får du arbeta med marknadsledande, högkvalitativa produkter, i en ständigt utvecklande organisation och i en expansiv bransch med goda framtidsutsikter. Vi välkomnar engagemang och eget driv. Här finns alltid möjligheter att utvecklas och ta nya karriärsteg.

En av våra medarbetare går i sommar på föräldraledighet och jag söker nu efter en vikarie som HR-generalist med inriktning mot rekrytering.

Har du erfarenhet av att arbeta som chefsstöd inom HR samt med rekrytering? Uppskattar du därtill att arbeta strukturerat, serviceinriktat och i ett högt tempo kan det vara just dig vi söker som ny kollega till vårt HR team 🙂

Arbetsuppgifter:

I rollen som HR generalist med inriktning mot rekrytering arbetar du brett inom HR frågor, nära HR teamet och chefer i organisationen. Du stödjer chefer i frågor inom området arbetsrätt, rekrytering, arbetsmiljö mm. Du är ett viktigt stöd för att få administrativa processer och rutiner att fungera så bra och effektivt som möjligt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med utbildning inom personal/HR på högskole-/universitetsnivå och tidigare erfarenhet från en liknande HR roll. Du har goda kunskaper om arbetsrätt, tillämpning av kollektivavtal, arbetsmiljö, kompetensbaserad rekrytering och förståelse för HRs roll inom verksamheter.


Du är en van användare av Officepaketet och har god systemförståelse, är van att använda telefon och dator som några av dina främsta arbetsverktyg samt besitter kunskap och har erfarenhet av att arbeta med flertalet parallella kontaktytor, både internt och externt.

I rollen kommer du att ha mycket kontakt med chefer och andra kollegor inom ECOKRAFT men även referenspersoner och kandidater, och vi ser därmed att du har en god förmåga att ta kontakt med nya människor. Då du kommer att arbeta med att rekrytera till flera tjänster samtidigt, ser vi att du förstår vikten av att arbeta efter uppsatta rutiner, är strukturerad, noggrann och effektiv, med ständigt fokus på kvalitet, service och leverans. Din positiva inställning och initiativförmåga gör att du kommer passa på ECOKRAFT.

Du har en positiv inställning, är strukturerad och engagerad. ECOKRAFT är ett företag i en mycket expansiv fas och det händer mycket i organisationen och tempot är stundtals högt, därför är du med fördel en person som trivs med att hantera många arbetsuppgifter samtidigt och med att arbeta självständigt. Du trivs med att arbeta administrativt och har ett effektivt och noggrant arbetssätt.  Vidare är du en tydlig kommunikatör med god förmåga att förmedla information.Tjänsten som HR- generalist är ett vikariat på huvudkontoret i Eskilstuna, om 12 mån på heltid med start i maj.


Är det dig jag söker som min framtida medarbetare och kollega? Välkommen in med din ansökan via länken nedan 🙂 Vi undanbeder oss vänligt men bestämt från uppsökande kontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Sedan starten 2008 har vi strävat efter att vara Sveriges tryggaste solcellsleverantör. För dig som medarbetare innebär det bland annat att du skyddas av kollektivavtal, och att vi har schyssta arbetsförhållanden i alla led.


Vi erbjuder

  • Kollektivavtal
  • Frihet under egen ansvar 
  • Varierande arbetsdagar
  • Friskvårdsbidrag
  • Utbildning via ECOKRAFT Academy
  • Karriärsteg 
  • Team-aktiviteter 

Medarbetare

Nyfiken på vilka vi är?

Här får du träffa oss som arbetar på ECOKRAFT. Vi är ett härligt gäng som alla brinner för att göra våra kunder nöjda, och vi ser alltid till att ha roligt längs vägen. Bekanta dig med någon av oss för att få en inblick i vår händelserika vardag.

Montör

”Det är ett oerhört krävande jobb, men vi gör det tillsammans.”

Möt jesper

Teknisk Support

”Vi alla brinner för att leverera en produkt av högsta klass”

Möt nicklas