Elektriker Kalmar

2021-06-18
/
Tjänst i
Kalmar
/

ECOKRAFT grundades 2008 och är ett snabbt växande företag och ledande aktör på marknaden för solcellssystem, batterilagringslösningar, laddinfrastruktur och smart styrning.

ECOKRAFT har en unik kvalitetsdriven kultur som rotar sig djupt och genomsyrar hela organisationen. Vi har sedan starten 2008 jobbat med tyska högkvalitetsprodukter och har installerat över 2000 anläggningar i Sverige. Samtliga med montagesystem anpassade för svenska förhållanden och beräknade med svenska snö- och vindlaster.

Vi levererar en helhetsupplevelse med kunden i fokus vilket gör oss till Sveriges tryggaste solcellsleverantör och det självklara valet för framtidens energianvändning.

ECOKRAFT söker nu Elektriker i Kalmar

ECOKRAFT söker nu en serviceinriktad elektriker med utgångspunkt i Kalmar.

Vi söker dig som är självgående, serviceinriktad, ansvarstagande och har en känsla för kvalitet. Vidare delar du ECOKRAFT’s syn om att varje installation är en referensinstallation. Hos oss kommer du att arbeta med installation av våra marknadsledande och högkvalitativa solcellssystem, batterilagringssystem samt system inom elbilsladdning.

Du kommer vara ansvarig för att utföra uppgifterna enligt våra höga krav på kvalitet och kundservice och därav värdesätter vi noggrannhet och social kompetens. För rätt person finns goda möjligheter att växa inom företaget, då vi verkar i en expansiv bransch. Om du känner igen dig i beskrivningen ovan, och du dessutom har ett verkligt intresse för framtidens energianvändning, så kan detta vara jobbet för dig!

Ansvarsuppgifter

Kabelförläggning och elinstallation.
Funktionstest och driftsättning.
Kundkontakt och överlämning.
Öka kunskapen och intresset för ECOKRAFT och våra produkter.
Representera ECOKRAFT på ett professionellt och ansvarsfullt sätt i all kommunikation med andra, både inom och utanför företaget.

Krav på sökande

Elektrikerutbildning och ECY-certifikat.
Förmåga att arbeta självständigt och vara lösningsorienterad.
Kunna arbeta systematiskt och strukturerat.
Service- och kvalitetsinriktad
God kommunikationsförmåga i både svenska och engelska.
Giltigt B-körkort.

Ansökan

Skicka din formella ansökan via länken nedan. Vi undanbeder oss vänligt men bestämt från uppsökande kontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Om företaget

ECOKRAFT erbjuder solceller för egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med europatillverkade marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Genom åren har vi samlat på oss massor av referenser och vi har monterat ca 10 MW solceller.

Vi jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning. Vårt stora kunnande, noggrannhet och fokus på kunden har lett till att allt fler väljer ECOKRAFT. Kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord som genomsyrar hela verksamheten.

ECOKRAFT finns idag representerade i Eskilstuna, Stockholm, Göteborg, Växjö och Kristianstad.

Till Ansökan