Omfattning:

Heltid

Tillträde:

Omgående

plats:

Eskilstuna
Ansök direkt

Eskilstuna

Elektriker

ECOKRAFT fortsätter att växa och letar nu efter en medarbetare inom elinstallation med uppgift som elektriker till vår verksamhet i Eskilstuna.

Vi är ett härligt gäng som alla brinner för kundnöjdhet. Hos oss får du arbeta med marknadsledande, högkvalitativa produkter, i en ständigt utvecklande organisation och i en expansiv bransch med goda framtidsutsikter. Vi välkomnar engagemang och eget driv. Här finns alltid möjligheter att utvecklas och ta nya karriärsteg.

Har du erfarenhet av liknande uppgifter och lockas av variation och att inte arbetsdagarna alltid ser lika ut? Då kan det vara just dig vi söker som vår nya kollega.

Arbetsuppgifter:

Som elektriker på ECOKRAFT kommer du vara ansvarig för att utföra uppgifterna enligt våra höga krav på kvalitet och kundservice och därav värdesätter vi noggrannhet och social kompetens. En viktig del i ditt arbete kommer vara att öka kunskapen och intresset för ECOKRAFT och våra produkter samt att representera ECOKRAFT på ett professionellt och ansvarsfullt sätt i all kommunikation med andra, både inom och utanför företaget. För rätt person finns goda möjligheter att växa inom företaget, då vi verkar i en expansiv bransch.

Huvudsakliga ansvars- och arbetsuppgifter:

- Kabelförläggning och elinstallation

- Funktionstest, programmering och driftsättning

- Kundkontakt och överlämning

Kvalifikationer

Vi söker dig med en positiv inställning, du är självgående, serviceinriktad, ansvarstagande och har en känsla för kvalitet. Som person är du lösningsorienterad och har en förmåga att arbeta självständigt, systematiskt och strukturerat. Vi ser att du är service-och kvalitetsinriktad och delar ECOKRAFTs syn om att varje installation är en referensinstallation. Då ECOKRAFT och branschen är under tillväxt ser vi att du som person behöver gilla förändring och att vara i ständig rörelse. Hos oss kommer du att arbeta med installation av våra marknadsledande och högkvalitativa solcellssystem, batterilagringssystem samt system inom elbilsladdning.

Krav

- Giltigt B-körkort
- Elektrikerutbildning

- ECY-certifikat med fullgjorda 1600 lärlingstimmar
- God kommunikationsförmåga i både svenska och engelska

Sedan starten 2008 har vi strävat efter att vara Sveriges tryggaste solcellsleverantör. För dig som medarbetare innebär det bland annat att du skyddas av kollektivavtal, och att vi har schyssta arbetsförhållanden i alla led.

Vi erbjuder

- Kollektivavtal

- Frihet under egen ansvar

- Varierande arbetsdagar

- Friskvårdsbidrag

- Utbildning via ECOKRAFT Academy

- Karriärsteg

- Team-aktiviteter

Är det dig vi söker som vår framtida medarbetare och kollega? Välkommen in med din ansökan. Vi undanbeder oss vänligt men bestämt från uppsökande kontakt av bemannings- och rekryteringsföretag!

Medarbetare

Nyfiken på vilka vi är?

Här får du träffa oss som arbetar på ECOKRAFT. Vi är ett härligt gäng som alla brinner för att göra våra kunder nöjda, och vi ser alltid till att ha roligt längs vägen. Bekanta dig med någon av oss för att få en inblick i vår händelserika vardag.

Montör

”Det är ett oerhört krävande jobb, men vi gör det tillsammans.”

Möt jesper

Teknisk Support

”Vi alla brinner för att leverera en produkt av högsta klass”

Möt nicklas