Account Manager Stockholm Syd

Account Manager Stockholm Syd

2022-02-17
/
Tjänst i
Stockholm Syd
/

ECOKRAFT erbjuder solceller för egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med europatillverkade marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Genom åren har vi samlat på oss massor av referenser och vi har monterat ca 50 MW solceller.


Vi jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning. Vårt stora kunnande, noggrannhet och fokus på kunden har lett till att allt fler väljer ECOKRAFT. Kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord som genomsyrar hela verksamheten.


ECOKRAFT fortsätter att växa och letar nu efter en Account Manager till vår verksamhet i Stockholm Syd.


Ansvarsuppgifter

Din viktigaste uppgift som Account Manager hos oss är att bygga långa relationer med nya kunder inom våra större kundprojekt såsom segmenten för Lantbruk/Kommersiella/Industriella fastigheter samt BRF:er.

Du jobbar löpande med att hitta nya affärsmöjligheter och utveckla befintliga samarbeten på regional nivå. Du drivs av att bygga relationer, vara lösningsfokuserad och skapa nya affärer där högsta kundnöjdhet står i fokus. Du tillhör säljteamet i Stockholm Syd och rapporterar direkt till Säljchefen för ditt distrikt/ansvarsområde.


Kvalifikationer

Gedigen erfarenhet med dokumenterade goda resultat inom B2B försäljning.

Förmåga att arbeta självständigt samt skapa ett nätverk av potentiella kunder och beslutsfattare.

Kunna arbeta systematiskt och strukturerat under långa säljprocesser.

God datorvana samt kännedom om affärssystem och CRM-system.

Meriterande med kunskap kring investeringar och verksamhet mot lantbruk, kommersiella fastigheter eller bostadsrättsföreningar.

Då ECOKRAFT och branschen är under tillväxt ser vi att du som person behöver gilla förändring och att vara i ständig rörelse.


Krav på sökande

God kommunikationsförmåga i både svenska och engelska.

Giltigt B-körkort.Vi erbjuder

  • Kollektivavtal 
  • Friskvårdsbidrag
  • Utbildning via ECOKRAFT Academy
  • Karriärsteg 
  • Team-aktiviteter 
  • Varierande arbetsdagar


Vi är ett härligt gäng som alla brinner för kundnöjdhet och som nu söker ytterligare en medarbetare till teamet. Hos oss får du arbeta med marknadsledande, högkvalitativa produkter, i en ständigt utvecklande organisation och i en expansiv bransch med goda framtidsutsikter. Vårt mål är att ta vara på våra medarbetares kompetens, driv och engagemang vilket gör att det finns möjligheter för att utvecklas och nya karriärsteg inom företaget.

Till Ansökan