Omfattning:

Heltid

Tillträde:

Omgående

plats:

Kalmar
Ansök direkt

Kalmar

Account Manager

Vi är ett härligt gäng som alla brinner för kundnöjdhet. Hos oss får du arbeta med marknadsledande, högkvalitativa produkter, i en ständigt utvecklande organisation och i en expansiv bransch med goda framtidsutsikter. Vi välkomnar engagemang och eget driv. Här finns alltid möjligheter att utvecklas och ta nya karriärsteg.


ECOKRAFT fortsätter att växa och letar nu efter en medarbetare inom försäljning med uppgift som Account Manager till vår verksamhet i Kalmar.

Har du erfarenhet av liknande uppgifter och lockas av variation och att inte arbetsdagarna alltid ser lika ut? Då kan det vara just dig vi söker som vår nya kollega 🙂


Arbetsuppgifter:

Din viktigaste uppgift som Account Manager hos oss är att bygga långa relationer med nya kunder inom våra större kundprojekt såsom segmenten för Lantbruk/Kommersiella/Industriella fastigheter samt BRF:er.

Du jobbar löpande med att hitta nya affärsmöjligheter och utveckla befintliga samarbeten på regional nivå. Du drivs av att bygga relationer, vara lösningsfokuserad och skapa nya affärer där högsta kundnöjdhet står i fokus. Du tillhör säljteamet i Kalmar och rapporterar direkt till Säljchefen för ditt distrikt/ansvarsområde.


Kvalifikationer

Gedigen erfarenhet med dokumenterade goda resultat inom B2B försäljning.

Förmåga att arbeta självständigt samt skapa ett nätverk av potentiella kunder och beslutsfattare.

Kunna arbeta systematiskt och strukturerat under långa säljprocesser.

God datorvana samt kännedom om affärssystem och CRM-system.

Meriterande med kunskap kring investeringar och verksamhet mot lantbruk, kommersiella fastigheter eller bostadsrättsföreningar.

Då ECOKRAFT och branschen är under tillväxt ser vi att du som person behöver gilla förändring och att vara i ständig rörelse.


Krav

God kommunikationsförmåga i både svenska och engelska.

Giltigt B-körkort.


Är det dig jag söker som min framtida medarbetare och kollega? Välkommen in med din ansökan via länken nedan 🙂 Vi undanbeder oss vänligt men bestämt från uppsökande kontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Sedan starten 2008 har vi strävat efter att vara Sveriges tryggaste solcellsleverantör. För dig som medarbetare innebär det bland annat att du skyddas av kollektivavtal, och att vi har schyssta arbetsförhållanden i alla led.


Vi erbjuder

  • Kollektivavtal
  • Frihet under egen ansvar 
  • Varierande arbetsdagar
  • Friskvårdsbidrag
  • Utbildning via ECOKRAFT Academy
  • Karriärsteg 
  • Team-aktiviteter 

Medarbetare

Nyfiken på vilka vi är?

Här får du träffa oss som arbetar på ECOKRAFT. Vi är ett härligt gäng som alla brinner för att göra våra kunder nöjda, och vi ser alltid till att ha roligt längs vägen. Bekanta dig med någon av oss för att få en inblick i vår händelserika vardag.

Montör

”Det är ett oerhört krävande jobb, men vi gör det tillsammans.”

Möt jesper

Teknisk Support

”Vi alla brinner för att leverera en produkt av högsta klass”

Möt nicklas