MONTÖR VÄXJÖ

Jobba hos ECOKRAFT

ECOKRAFT SÖKER SOLCELLSMONTÖRER

ECOKRAFT söker nu motiverade solcellsmontörer med utgångspunkt i Växjö.

Vi är på jakt efter dig som är självgående, serviceinriktad, ansvarstagande och har en känsla för kvalitet. Våra montörer är drivna, sociala och positiva och gillar att arbeta i ett högt tempo. Vidare delar du ECOKRAFT’s syn om att varje installation är en referensinstallation. Hos oss kommer du främst arbeta med montering av våra marknadsledande, högkvalitativa solcellssystem, batterilagringssystem samt system inom elbilsladdning. Du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor för att uppnå bästa resultat och ge överlägsen kundservice. För rätt person finns goda möjligheter att växa inom företaget, då vi verkar i en expansiv bransch. Du kommer att vara en central del i vår kontakt med kunderna därav värdesätter vi stor social kompetens. Du har en god fysik och är van att jobba utomhus. Arbetet kommer ibland att utföras på höga höjder. Om du känner igen dig i beskrivningen ovan, och du dessutom har ett verkligt intresse för framtidens energianvändning, så kan detta vara jobbet för dig!

ANSVARSUPPGIFTER

Montage av byggnadsställning.
Montage av solceller på tak.
Kabelförläggning och koppling av solceller.
Funktionstest och driftsättning.
Öka kunskapen och intresset för ECOKRAFT och våra produkter.
Representera ECOKRAFT på ett professionellt och ansvarsfullt sätt i all kommunikation med andra, både inom och utanför företaget.

KRAV PÅ SÖKANDE

Grundläggande erfarenhet av hantverkaryrket.
Vara praktiskt lagd.
Förmåga att arbeta självständigt och vara lösningsorienterad.
Kunna arbeta systematiskt och strukturerat.
God kommunikationsförmåga i både svenska och engelska.
Giltigt B-körkort.

Utbildning inom el och grundläggande elkompetens är meriterande, men inget krav.

ANSÖKAN

Skicka din formella ansökan och CV till carl.svensson@ecokraft.se eller ECOKRAFT AB, Sandvägen 12, 352 45 Växjö. Vi undanbeder oss vänligt men bestämt från uppsökande kontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

OM FÖRETAGET

ECOKRAFT erbjuder solceller för egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med europatillverkade marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Genom åren har vi samlat på oss massor av referenser och vi har monterat ca 10 MW solceller. Vi jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning. Vårt stora kunnande, noggrannhet och fokus på kunden har lett till att allt fler väljer ECOKRAFT. Kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord som genomsyrar hela verksamheten.

ECOKRAFT finns idag representerade i Eskilstuna, Stockholm, Göteborg, Växjö, Malmö och Kristianstad.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna med frågor och funderingar så återkommer vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt