ADMINISTRATION/EKONOMI I ESKILSTUNA

Jobba hos ECOKRAFT

ECOKRAFT SÖKER MEDARBETARE INOM ADMINISTRATION TILL HUVUDKONTORET I ESKILSTUNA

ECOKRAFT fortsätter framgången och vi letar nu efter ytterligare medarbetare till vårt huvudkontor i Eskilstuna.

Vi är på jakt efter dig som vill arbeta i en administrativ roll med viss ekonomihantering. I rollen får du användning av din supporterande sida, underlätta andras vardag och arbeta med varierande arbetsuppgifter.

I rollen som administratör arbetar du med varierande arbetsuppgifter inom administration för att underlätta för andra medarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera bidragsansökningar, ROT-avdrag och övrig intern support. Du arbetar även med ekonomiavdelningen och är behjälplig med att hantera fakturor. Du kommer ha nära samarbete med dina kollegor för att uppnå bästa resultat och ge överlägsen kundservice.
Om du känner igen dig i beskrivningen ovan, och du dessutom har ett verkligt intresse för framtidens energianvändning, så kan detta vara jobbet för dig!

ANSVARSUPPGIFTER

Administrera bidragsansökningar, ROT-avdrag mm.
Ekonomihantering.
Ge snabb respons och uppföljning på supportfrågor.
Representera ECOKRAFT på ett professionellt och ansvarsfullt sätt i all kommunikation med andra, både inom och utanför företaget.

KRAV PÅ SÖKANDE

God datorvana samt kännedom om affärssystem.
Avslutad gymnasial utbildning.
Minst ett års arbetslivserfarenhet inom service och administration. Gärna från en roll med ekonomirelaterade uppgifter vilket gett dig viss ekonomisk förståelse.
God kommunikationsförmåga i både svenska och engelska.
Giltigt B-körkort.

ANSÖKAN

Skicka din formella ansökan och CV till info@ecokraft.se eller ECOKRAFT Sverige AB, Kungsgatan 65, 63221 Eskilstuna. Vi undanbeder oss vänligt men bestämt från uppsökande kontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

OM FÖRETAGET

ECOKRAFT erbjuder solceller för egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med europatillverkade marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Genom åren har vi samlat på oss massor av referenser och vi har monterat ca 10 MW solceller. Vi jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning. Vårt stora kunnande, noggrannhet och fokus på kunden har lett till att allt fler väljer ECOKRAFT. Kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord som genomsyrar hela verksamheten.

ECOKRAFT finns idag representerade i Eskilstuna, Stockholm, Göteborg, Växjö och Malmö.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna med frågor och funderingar så återkommer vi så fort vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt