ECOKRAFT i samarbete med Färdestad Fotboll 

Med Djurgårdens ambition att bli Sveriges ledande idrottsförening delar vi inte bara idén om gemenskap som en kraft för utveckling, utan också strävan efter att bli bäst i Sverige inom vårt respektive område. I samarbete med Djurgården Fotboll ger vi nu fler möjligheten att välja ett tryggt liv med egen solel. Du som medlem i Djurgården Fotboll får tack vare vårt partnerskap 5% rabatt på komplett solcellsinstallation.

Sveriges tryggaste solcellsleverantör –
sedan 2008 

ECOKRAFT är specialiserade på ekonomiskt hållbara och miljösmarta solcellsinstallationer. Vi samarbetar med marknadens främsta leverantörer och erbjuder endast premiumsolceller med 30 års produktgaranti anpassade för vårt nordiska klimat.

I alla led arbetar vi med målet att vara Sveriges tryggaste solcellsleverantör. Från valet av leverantörer och produkter, till vilka partners vi väljer att samarbeta med.

Erbjudandet

Du som medlem i Djurgården Fotboll får tack vare vårt partnerskap 5% rabatt på komplett solcellsinstallation. (Avtalet omfattas inte av elbilsladdare, maximal rabatt 30 000 kr)
Vill du bli medlem i Djurgården Fotboll?
Här kan du läsa mer om hur ditt engagemang kan göra skillnad.
Bli medlem hos Djurgården Fotboll
Tack! Vi återkopplar dig så snart vi kan.
Oops! Något gick snett här, vänligen försök igen.